Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Aysan; Öğrencilere yemek verdi

Aysan; Öğrencilere yemek verdi

Yaklaşık üç hafta önce Erdek-Zeytinliadada başlayan Arkeolojik kazılar havaların çok sıcak olmasına rağmen hızla devam ediyor.

Yaklaşık üç hafta önce Erdek-Zeytinliada`da başlayan Arkeolojik kazılar havaların çok sıcak olmasına rağmen hızla devam ediyor. Kazılarda görev alan Erzurum Atatürk üniversitesi Arkeoloji bölümünde okuyan 20 kişilik öğrenci grubu başlarında hocaları Doç.Dr. Nurettin Öztürk ve Bakanlık temsilcisi ve Müze Sorumlusu Tarkan Özal olmak üzere tüm kazı ekibi  geçtiğimiz Perşembe akşamı  Erdek Arteka Taş Restaurant`da Belediye Başkanı Hüseyin Aysan tarafından verilen tanışma yemeğindeydiler.
Yemekte söz alan kazı başkanı Doç.Dr Nurettin Öztürk; Havaların aşırı sıcaklığına rağmen kazı çalışmalarının çok iyi gittiğini, bu yıl kazı çalışmalarında iyi bir mesafenin kat edilebileceğini söyleyerek  tüm öğrencilerin bu çok sıcak havada iyi çalıştıkları için ifade etti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan ise; Tüm misafirlerine hoş geldiniz diyerek başladığı konuşmasında, kazı çalışmalarından çok memnun olduklarını, bu kazılardan çok fazla etkilenen birisi olarak çalışmaların bir an önce tamamlanmasını Erdek olarak beklediklerini belirtip  öğrencilerin çalışmalarından çok memnun olduğunu ve hep yanlarında olacağını dile getirdi.
Her türlü desteğin  sürdürülerek kazıların biran önce tamamlanıp, Zeytinliada'nın halkımızın hizmetine sunulması en büyük isteğimizdir şeklinde konuşan Başkan Aysan, kazı çalışanlarına içtenlikle teşekkür ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli