Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Aysan Kendi cebimden çıkan paranın hesabını yalnız kendime veririm

Aysan Kendi cebimden çıkan paranın hesabını yalnız kendime veririm

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, tüm öğretmenlere balo düzenleyen Belediye Başkanı Aysan, balo masraflarını kendi cebinden karşıladığını açıkladı. Belediyenin borcu olmasına rağmen 24 Kasım 2010 Öğretmenler...

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, tüm öğretmenlere balo düzenleyen Belediye Başkanı Aysan, balo masraflarını  kendi cebinden karşıladığını açıkladı.
Belediyenin borcu olmasına rağmen 24 Kasım 2010 Öğretmenler Günü`nde Agrigento Otel`de öğretmen ve ailelerine verdiği yemekle ilgili kamuoyunda oluşturulan eleştirilere Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan cevap verdi.
Öğretmenler günü nedeni ile Agrigento Otel`de öğretmenlere verilen yemeğin bedelini kendi cebinden karşıladığını beyan eden Aysan "Kendi cebimden çıkan paranın hesabını yalnız kendime veririm. Benim öğretmenlerimize verdiğim bir yemeği eleştirenler geçtiğimiz dönemin Belediye Başkanı Hüseyin Sarı`nın sadece kendi zevki için kurduğu bir futbol takımına belediye Kasasından Trilyonlarca para harcarken neredeydiler?" sorusunu yöneltti.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan devam eden açıklamasında " Bu davet ile ilgili çeşitli yerlerde çıkan spekülatif haberler ve yorumlar beni derinden üzmüştür. Öğretmenlerimize öğretmenler günü için kendi imkânlarım ile, kendi bütçemden bir davet verdim. Senede bir gün öğretmenlerimle zaman geçirdim bu çok görülmemelidir?

Balo, öğretmenlerimize helal olsun. Keşke olanaklar elverse de sık sık böyle sosyal etkinlikler yapabilsem. Tüm vatandaşlarımız ile böyle zaman geçirebilsem. Belediyenin bütçesiyle bu güne kadar hiçbir davet, hiçbir kişisel harcama ve gereksiz yatırım yapmadım. Öğretmenlere verilen yemeğin bedelini ben kendi kaynaklarımla ödedim. Balonun düzenleneceği tarihten 4 gün önce Erdek`te yayımlanan bir yerel gazetede `öğretmenler balosu belediye başkanının kendi şahsına ait bütçesiyle finanse edilecektir` şeklinde haber yapılmasına rağmen, balo harcamasını belediye ye yüklemeye kalkanları Allah`a havale ediyorum" dedi.
Bana hesap sormaya kalkanlar, Sarı`ya neden hesap sormadı?
Aysan devamında şunları söyledi "Dönemin belediye başkanı Hüseyin Sarı kendi zevki için kurduğu futbol takımına, üstelik Erdek Belediyesi`nin kasasından trilyon paralar harcarken, bana hesap sormaya kalkanlar nerededeydiler? Maaşları ödemiyormuşum ama öğretmenlere yemek veriyormuşum diye konuşanların aklı neredeydi? 10 yıl boyunca iliği kemiği kurutulan Erdek Belediyesi`nin kasaları benim yönetimimde para yüzü gördü. Hesap sorulacaksa bana değil geçmiş on yılda belediyenin imkanlarını har vurup harman savuranlara sorulmalıdır. Bahsi geçen davet kendi özel davetimdir. Kendi cebimden yaptığım harcamalarımın hesabını da ben kendime veririm"

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli