Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Aysan, iftara katıldı

Aysan, iftara katıldı

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından verilmesine devam edilen iftar yemeğine katıldı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından verilmesine devam edilen iftar yemeğine katıldı.
Muharrem Ayının başlamasıyla birlikte Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi tarafından düzenlenen iftar yemeği organizasyonuna ilçemiz siyasetçileri büyük ilgi gösteriyor.
Alevi Kültür Derneği tarafından düzenlenen iftar organizasyonuna katılan konuklarından biri de Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan oldu.
Erdek Alevi Kültür Derneği Şubesi Başkanı Mahmut Karaca`nın ev sahipliği yaptığı iftar yemeğine, Erdek`te yaşayan çok sayıda dernek üyesi katıldı. 
Alevi vatandaşlarımızla birlikte iftar organizasyonunda buluşan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan vatandaşlarla yakından ilgilendi.
Yemek sonunda kısa bir açıklama yapan Erdek Belediye Başkanı Aysan, Muharrem Ayı`nın birlik, beraberlik, dostluk, kardeşlik ve insanların bir arada dayanışma içinde yaşamalarını simgeleyen önemli aylardan biri olduğunu söyledi.
Başkan Aysan, sözlerinin sonunda, kendisini iftar yemeğine davet eden Alevi Kültür Derneği Erdek Şubesi yöneticilerine teşekkür ederek, "Sizlerle beraber iftar açmaktan ve bu ortamı paylaşmaktan mutluluk duydum. Kapımız da gönlümüz de sizlere her zaman açık" diyerek sözlerini tamamladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli