Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Aysan, hakkındaki iddiaları yalanladı

Aysan, hakkındaki iddiaları yalanladı

Erdek Belediyesi eski Başkanı Hüseyin Aysan, AK Parti Erdek İlçe Başkanlığı konusunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın kız kardeşinin eşi Ziya İlgen ile görüştüğü yönündeki haberleri yalanladı.

İlgen´den AK Parti Erdek İlçe Başkanlığına Murat Sever yeniden atanmazsa İbrahim Erdoğan´ın getirilmesi konusunda herhangi bir görüşme ve talepte bulunmadığını belirten Aysan, ?İlçe başkanlığına kimin getirileceği konusunda belediye eski başkanı olarak benim her hangi bir müdahalede bulunmam söz konusu değildir. Bu konuda kararı verecek olan partimizin yetkili organlarıdır? şeklinde konuştu.
Yapılan haberlerin AK Parti Erdek İlçe Başkanının belirleneceği şu günlerde tamamen yalan ve yanlış yönlendirmeye yönelik olduğunu ifade eden Aysan, yaptıkları gerçek dışı haberlerle kamuoyunun doğru bilgi almasını engelleyen, müdahil olmadığım bir konu hakkında yapılan haberlerle isminin kamuoyunda tartışılır hale gelmesine neden olan bahse konu haber sitesi ve haberi yapan muhabir hakkında gerekli yasal hakkımı kullanarak savcılığa suç duyurusunda bulunacağını açıkladı.

Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli