Bugün, 19 Mart 2024 Salı

?Ayna Kiri? geliyor

?Ayna Kiri? geliyor

Ahmet Eraydın´ın üçüncü romanı baskı aşamasında

Yaşamını Erdek´te sürdüren Mimar Ahmet Eraydın´ın üçüncü romanı yıl sonunda okurlarla buluşacak. Eraydın, ?Ayna Kiri? ismini verdiği romanını, baskı aşaması için ?2. Adam Yayınevi?ne gönderdi.   

Gazeteci Ünsal Ünlü, 29. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında 21 Eylül günü Bandırmalılar ile bir araya gelecek.
Ünlü festival için ?Sadece köklü bir festival olduğu için değil, bu kadar çölleşen kültür- sanat ortamında hala direnebilmeyi başardığı için bile son derece kıymetli bu etkinlik? dedi.
29. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali kapsamında Bandırma´ya gelecek Ünsal Ünlü "Sadece köklü bir festival olduğu için değil, bu kadar çölleşen kültür- sanat ortamında hala direnebilmeyi başardığı için bile son derece kıymetli bu etkinlik. Ben de bir parça katkı sunabildiğim için çok mutluyum. 21 Eylül akşamı saat 18´de; medyanın nereden nereye geldiğini ve bundan sonra nereye gideceğini konuşmak üzere herkesi Tepe Gazinosu´na bekliyorum" dedi.
Yayıncılık kariyerinde TRT, CTV, NTV, Habertürk TV, Radyo Avrasya Türk gibi Türkiye´nin ana akım basın kuruluşlarında çalışan Ünsal Ünlü 2015 yılından itibaren yayınlarını evindeki çalışma odasından sürdürüyor. Ünsal Ünlü´nün kirlenen yayıncılık ortamında özgür ve bağımsız gazetecilik yapmak amacıyla başladığı yayınlar bugün Youtube, Periscope, Twitter, SoundCloud, i Tunes gibi mecralar üzerinden günde 20 binden fazla izleniyor. Yayınların toplam izlenmesi 2 milyonu geçerken, 79 ülkeden takip edilen Patronsuz Yayın, Çağdaş Gazeteciler Derneği tarafından da 2016 yılının En İyi TV Programı ödülüne layık görüldü.
Haber: Ozan Ertuğrul

         



Anahtar Kelimeler: Ayna Kiri geliyor
  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli