Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Aydınlıoğlu, Manyas´tan seslendi

Aydınlıoğlu, Manyas´tan seslendi

15 Temmuz tarihinde FETÖ terör örgütünün darbe girişimi sonrası tüm yurtta başlatılan demokrasi nöbetleri Manyas´ta da devam ediliyor. Demokrasi nöbetlerinin Cumartesi günü akşam ki konuğu AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu idi.

Gönen´de ki Şehit Uzman Çavuş Sercan Özkul´un cenaze töreni sonrası gecenin geç saatlerinde Manyas´a gelerek Atatürk Anıtı önünde demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara seslenen Milletvekili Aydınlıoğlu konuşmasında özetle ?Türkiye´miz Ortadoğuya sahip çıkıyor, mazlum Müslümanlara sahip çıkıyor, batı bunu çekemiyor. Ey batı, bu fakir milletten ne istiyorsun? Biz yıllardır içimizde yılan beslemişiz. Bu fakir millet siz ne istediyse verdi, siz ne yaptınız? 246 şehidimiz var, gerçekten bu ülke için öldüler. Onların çocukları, yakınları bize emanet, onlara gözümüz gibi bakmak boynumuzun borcudur.
Aydınlıoğlu´nun konuşmaları sık, sık sloganlarla kesildi.
AB bizi almayacakmış, almassan alma, bu millet ayakları üzerinde duruyor. Şimdi İslam coğrafyasının önü açıldı. Bu hainleri biz üç günde topladık, artık böyle bir şeye cesaret bile edemezler.?Temelli´de füze taşıyan kamyonların arka tekerlerinin vatandaşlar tarafından indirildiğini söyleyen Aydınlıoğlu, bu füzeler ile nereleri vuracaklarının belli olmadığını belirterek, bunu Yunanların bile yapmayacağını söyleyip bu hainlerin hapislerde çürüyeceğini, ahiretlerinin de zindan olacağını belirtti.
Daha sonra din görevlileri tarafından sala ve Kur´an-ı Kerim okundu. Manyas Kaymakamı İbrahim Gencer ve AK Parti Manyas İlçe Başkanı Hasan Kahraman ile yüzlerce kişi nöbette hazır bulundu.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Aydınlıoğlu Manyas seslendi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli