Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Avşa’da bir kişi eski patronunu vurdu

Avşa’da bir kişi eski patronunu vurdu

Silahlı yaralamadan dolayı tutuklanan bir şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldığı gibi Avşa Adası’nda çalıştığı işyerinin sahibi Orhan Dayanak’ı (65) pusu kurduğu işyerinin önünde pompalı tüfek ile vurdu.

Silahlı yaralamadan dolayı tutuklanan bir şahıs adli kontrol şartıyla serbest kaldığı gibi Avşa Adası’nda çalıştığı işyerinin sahibi Orhan Dayanak’ı (65) pusu kurduğu işyerinin önünde pompalı tüfek ile vurdu. Silahla ağır şekilde yaralanan Orhan Dayanak, kaldırıldığı Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde yaşam savaşı veriyor. 
Avşa Adası’nda 9 Aralık Perşembe günü sabah saatlerinde meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralı olarak Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ameliyata alınan Orhan Dayanak’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.                     
Edinilen bilgiye göre; Bundan 5-6 yıl önce sezonluk çalışmak üzere adaya gelip iş arayan Doğan K. isimli gencin Orhan Dayanak tarafından işe alınıp bayisi bulunduğu tüpgaz dağıtıcılığı yapması ile başladı. İşe alınan genç tüp bıraktığı bir konutta yaşanan tartışma sonucu konut sahibine ateş ederek yaralamasına neden olduğu olay nedeniyle tutuklandı. Cezaevinde bir süre yattıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest kalan Doğan K., intikam duygusu beslediği patronu Orhan Dayanak’ı sabah saatinde işyerine geldiği gibi bir kutu içinde gizlediği pompalı tüfekle ateş etti. Silahlı saldırıda karnından ağır şekilde yaralanan Orhan Dayanak, Deniz Ambulansı ile Erdek’e buradan da Bandırma Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Burada ameliyata alınan Dayanak’ın hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. 
Silahlı yaralama olayını gerçekleştiren şahıs jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma’da ifadesi alınan zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Bandırma Kapalı Cezaevi’ne gönderildi. 
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: patronunu vurdu
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı