Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Avşa Belediyesinden engellilere yaz kampı jesti

Avşa Belediyesinden engellilere yaz kampı jesti

Türkiye Sakatlar Konfederas yonu, Marmaranın Avşa Adasında engelliler için dinlenme ve tatil kampı açıyor.

Türkiye Sakatlar Konfederas yonu, Marmara`nın Avşa Adası`nda engelliler için dinlenme ve tatil kampı açıyor. Avşa Belediyesi tarafından verilen arazi üzerine kurulacak olan kamp 5 Eylül`de başlayıp 10 Eylül`de son bulacak. 
Kamptan tüm özürlüler ücretsiz olarak yararlanırken, engellilerin ihtiyaçları Avşa Belediyesi tarafından karşılanacak.
Engellilik yalnızca engellilerin ya da ailelerin karşı karşıya bulunduğu bir sağlık sorunu olmadığını belirten Avşa Belediye Başkanı Cevdet Çağlar, "Sosyal boyutlarıyla toplumu yakından ilgilendiren ve tüm bireylerin ortak çabasını gerektiren bir konudur. Kamu görevlileri, sivil toplum örgütleri, gönüllü kuruluşlar ve birey olarak vatandaşlarımızın konuya gösterecekleri ilgi, duyarlılık ve destekleri onların, daha iyi yaşam koşullarına kavuşmalarına, sosyal yaşama katılmalarına hız kazandıracak; gerçekleştirilecek çalışmalar engellilerimizin yaşama daha sıkı bağlanmalarını sağlayacaktır. Bizlerde Avşa Belediyesi olarak her yıl Türkiye Sakatlar Konfederas yonuyla birlikte engelliler için yaz kampı projesini uygulamaya koyduk. Bu yıl 8.düzenlenecek olan kamp 5 Eylül`de başlayıp 10 Eylül`de sona erecektir." dedi.


Seren polay
15.09.2022 08:31:32
Merhabalar iyi günaydınlar ben eylem polat benim bensel orta pedik engellim var ben engelli yaz kappa katılmak istiyorum ben avşa adası engelli yaz kapta faydalanmak istiyorum

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false