Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Avşa ve Marmara dolu

Avşa ve Marmara dolu

Başkan Aksoy´un yaz sezonu hazırlığı meyvelerini veriyor

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un yaz sezonu öncesi ilçeye bağlı adalarda gerçekleştirdiği çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.
Her yıl olduğu gibi bu yılda Avşa ve Marmara Adalarında beklenen tatilci akını yaşandı.
Marmara Denizinin incisi Avşa ve Marmara Adalarının turizm durağına dönüştüğünü söyleyen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, bu durumu aylar öncesinden sezip belediye olarak hazırlıkları sezon öncesinde tamamlanmasından kaynaklan-dığını öne sürdü.
Adalara yaşanan tatilci akını hakkında bilgi vere Aksoy, şöyle konuştu: ?Adalar Belediyesi olarak hazırlıklarımızı sezon öncesinde tamamlamıştık. Kış aylarında 2.500 nüfusu olan Avşa Mahallemiz sezonda 140.000 nüfusa ulaşırken, bu konu ulusal basında haber oldu.
Bu yıl Avşa Mahallemizde daha önceki yıllarda yaşanan su sıkıntısı ortadan kalktı. Halk ve misafirler ise bu durumdan çok memnun. Adaların her mahallesinde belediye çalışanları 9 araç 100 çalışanla 24 saat temizlik hizmeti vermeye devam ediyor. Ulaşım ağı olabilecek en iyi seviyedeyiz. Geçen sezonları üçe katlayan bir sistem oluşturuldu. Erdek-Tekirdağ-İstanbul limanlarında aralıksız süren bir taşıma ağı halkımıza hizmet veriyor. Tüm bu çalışmalar Marmara Adalarını markalaştırmak halkımızı ve misafirlerimizi memnun etmek adına süreklilik arz edecek şekilde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi´nin de desteği ile devam ediyor. ´Halkımızın ve ziyaretçilerimizin memnuniyeti için sezon çalışmalarımız ihtiyaca göre şekillenerek aralıksız devam edecek.´´

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Avşa Marmara dolu
  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli