Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Avrupa’dan Koca Seyit’e haftada 3 uçuş

Avrupa’dan Koca Seyit’e haftada 3 uçuş

Pegasus ve Corendon havayolları Avrupa’dan Körfez’e turist taşıyacak.

Pegasus ve Corendon havayolları Avrupa’dan Körfez’e turist taşıyacak. 
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin turizm yatırımlarının ardından keşfedilmemiş destinasyonlar arayışında olan dünya, rotayı Balıkesir’e çevirdi. Pegasus ve Corendon Havayolları şirketleri de bu çalışmalara kayıtsız kalmayarak Koca Seyit Havalimanı’na uçuşlar başlattı. İlk uçuş bugün saat 13.30’da Almanya’nın Düsseldorf’tan kalkan uçağın Koca Seyit Havalimanı’na inmesiyle gerçekleşecek. 
Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen turizm toplantıları sayesinde turizm acenteleri Avrupa’dan direkt Körfez’e gelmenin arayışındayken hava yolları şirketlerinden müjdeli haber geldi. Balıkesir Valiliği’nin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin ilgili birimlerinin ve sektörün gayretleriyle gerçekleştirilen irtibatların ilk meyvelerini verdiğini belirten Başkan Yücel Yılmaz, Avrupa’dan iki şehirden Balıkesir Koca Seyit Havalimanı’na resmi olarak yurtdışı uçuşlarının başladığını söyledi. 
Almanya uçuşları Pegasus ve Corendon Havayolları ile haftada 3 uçuşla hizmete giriyor. Uçuşlar, (bugün) 23 Haziran 2022 tarihi saat 13.30 itibariyle Düsseldorf’tan Pegasus Hava Yollarına ait uçağın Koca Seyit Havalimanı’na inmesiyle başlıyor. Uçuşlar, 29 Haziran 2022 itibariyle Köln ve Düsseldorf’tan Corendon hava yollarına ait uçakların gelmesiyle devam edecek.

Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Avrupa’ Seyit’ haftada
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı