Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Av. Hüseyin Cengiz: ?Belediye olarak hukuksal mücadelemiz sürüyor?

Av. Hüseyin Cengiz: ?Belediye olarak hukuksal mücadelemiz sürüyor?

Erdek Belediyesi avukatı İstanbul Barosuna kayıtlı Hüseyin Cengiz, Erdek Körfezi´ne kurulması gündemde bulunan ağır sanayi ve kimyasal sanayi tesislerinin önlenmesi için hukuksal zeminde mücadelelerini sürdürdüklerini belirtti. Belediye meclis toplantısın

Erdek Belediyesi avukatı İstanbul Barosuna kayıtlı Hüseyin Cengiz, Erdek Körfezi´ne kurulması gündemde bulunan ağır sanayi ve kimyasal sanayi tesislerinin önlenmesi için hukuksal zeminde mücadelelerini sürdürdüklerini belirtti. Belediye meclis toplantısında, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı tarafından kendisine söz verilen Cengiz, şu bilgiyi verdi.  8S. 5´deErdek Belediyesi avukatı İstanbul Barosuna kayıtlı Hüseyin Cengiz, Erdek Körfezi´ne kurulması gündemde bulunan ağır sanayi ve kimyasal sanayi tesislerinin önlenmesi için hukuksal zeminde mücadelelerini sürdürdüklerini belirtti. Belediye meclis toplantısında, Belediye Başkanı Hüseyin Sarı tarafından kendisine söz verilen Cengiz, şu bilgiyi verdi.  

?Turizm ve Çevre Bakanlığı tarafından, Balıkesir ve Çanakkale illeri için hazırlanan 1/100 binlik plânın bütünüyle ilgili açtığımız iki dava sürüyor. Bunlardan birinde, itirazımızın % 20´lik bölümü kabul edildi. Ancak iki dava hâlen sürüyor. Kısacası, Erdek´in çıkarları konusunda, hukuksal zeminde mücadelemizi sür-dürmeye kararlıyız.?
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli