Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Atletizmde madalya avı sürüyor

Atletizmde madalya avı sürüyor

U-20 (Gençler) Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası, 27-28 Ocak 2018´de, İstanbul´da yapıldı.

U-20 (Gençler) Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonası, 27-28 Ocak 2018´de, İstanbul´da yapıldı.
Şampiyonaya Erdek´ten Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan´ın sporcuları da katıldı. Yarışmaya ?Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü? bünyesinde katılan atletler başarılı dereceler elde ederek hocalarını ve ailelerini sevindirdiler. İki gün süren yarışmalarda 200 metre, 400 metre, 800 metre ve yüksek atlama branşlarında kendilerinden bir yaş büyüklerle yarışan atletler, bireysel branşlarında kişisel en iyi derecelerini yaptılar. Takım olarak katıldıkları 4X400 metre bayrak yarışmasında ise Emir Toğuşlu, Türkiye birincisi olurken, Ahmet Can Korkmaz, Görkem Hasırcı ve Umut Demir de Türkiye İkinciliğini kazandılar.
Yarışma hakkında açıklama yapan Niyazi Gülhan, şunları söyledi:
?Sömestr tatiline denk gelen yarışmalarımız ve 2024 Olimpik Eğitim kampımız gayet güzel geçmektedir. Sporcularımın hemen hemen hepsi en iyi derecelerini elde etmiştir. Sömestr tatilinin başlangıcından bu zamana kadar şu an için üç önemli yarışı geride bırakmış bulunmaktayız. Bu üç farklı yaş grubuna ait Türkiye Şampiyonası yarışmalarında şu ana kadar 3 Türkiye birinciliği, 5 Türkiye İkinciliği olmak üzere 8 madalya kazanmış bulunmaktayız.
Sömestr tatilinin son yarışı olan U-14 Yaş grubuna ait Türkiye Şampiyonası yarışmamız da 29-30 Ocak 2018 tarihlerinde yapılacaktır. Ümit ediyorum ki bu yarışmada yarışacak olan sporcularım da ellerinden gelenin en iyisini yapıp, madalya kazanmaya devam edecektir.
Kulübümüz Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü olarak, Erdekli çocukları kötü alışkanlıklardan uzak tutup, onlara spor yapma alışkanlığı kazandırıp, bir adım daha ileri gidip bu tür büyük başarıları Erdek´e kazandırdığımız için de ayrıca gururluyuz.
Bizlere destek olan herkese çok teşekkür ederim.?
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: Atletizmde madalya sürüyor
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli