Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Atletizm Takımımız Anadolu Yıldızlar Finalinde

Atletizm Takımımız Anadolu Yıldızlar Finalinde

18 Eylül Ortaokulu Atletizm Takımı Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Yarışmalarını başarıyla tamamladı.

18 Eylül Ortaokulu Atletizm Takımı Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Yarışmalarını başarıyla tamamladı.
24-25 Mart 2015 tarihlerinde 4 ayrı bölgede yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Yarışmaları sona erdi.
Anadolu Yıldızlar Ligi Yarı Final Yarışmalarına Erdek’ten Milli Takım Antrenörü aynı zamanda 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan ile birlikte beş sporcumuz katıldı.
İzmir’de yapılan yarışmalara Balıkesir kafilesi ile giden sporculardan Nil Uzer, Efsa Bulut, Hilayda Arslan, Sena Kaynar ve Yahya Çiftlik büyük bir başarı göstererek Anadolu Yıldızlar Ligi Türkiye Finallerine katılmaya hak kazandılar.
Gülhan: “Finaller 4-5 Nisan 2015 tarihlerinde Adana’da”
Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, yaptığı açıklamada Anadolu Yıldızlar Liginin çok zor bir kategori olduğunu söyledi.
Anadolu Yıldızlar Ligi Finali için son basamağı olan yarı final müsabakalarını büyük bir başarıyla geçen sporcularını kutlayan Gülhan, “Sporcularımızın form grafiği her geçen gün daha da yükselmekte. Onlar için daha iyisi nasıl olur? onlar daha başarılı nasıl olur? diye aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnanıyorum ki 4-5 Mayıs tarihleri arasında Adana’da yapılacak olan Türkiye Finallerinde de çocuklarımız büyük başarılara imza atacaklardır. Sporcularımla birlikte bugüne kadar çok fazla başarılara imza attık. Bir aksilik olmaz ise Adana’da kazanacak olduğumuz herhangi bir Türkiye derecesi de kesinlikle tesadüf olmayacak. Bu zorlu yolda bizlerden desteğini esirgemeyen Erdek Kaymakamı Mustafa Demirelli ile Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ceylan’a çok teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerine ekledi.



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false