Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Atletizm takımı başarılarını Başkan Gençer´le paylaştı

Atletizm takımı başarılarını Başkan Gençer´le paylaştı

Ayvalık´lı atletler başarılarını onursal başkan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´le paylaştı.

Ayvalık´lı atletler başarılarını onursal başkan Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´le paylaştı.
Ayvalık´lı atletler, Türkiye Atletizm Federasyonu Yürüyüş Ligi´nde tüm yaş kategorilerinden altı kupayla ve birçok madalya ile döndü
Ayvalık Belediye Başkanlığı´ndaki ziyarete Milli Antrenör ve Ayvalık Atletizm Kurulu yönetim kurulu üyesi Hatice Tatar, Antrenör Bilge Babu´nun yanı sıra dereceye giren 13 sporcu katıldı.
Ziyaret sırasında konuşan Milli Atlet Özgür Ozan Pamuk, Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer´in destekleri olmasaydı, ne olimpiyatlara katılabilirdik, ne de bu kadar başarılı olabilirdik´´ ifadelerini kullandı.
Ayvalık Atletizm Kulübünün, gençlerin gelişimi konusunda üstlendiği misyonu vurgulayan Başkan Gençer ?Fiziksel gelişiminizin yanı sıra sosyalleşmeniz açısından bu sportif faaliyetlerini değerini ilerde daha iyi anlayacaksınız. Ayvalık Atletizm Kulübü, bizim ilk göz ağrımız ve üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız´´ dedi.
Erzurum´da atletler Mert Atlı ve Şahin Şenoduncu´yla birlikte kampta olan Milli Antrenör Sebahattin Tatar ziyaret sırasında Başkan Gençer´i telefonla ararken, başarı elde edilmesinde Başkan Gençer´in büyük pay sahibi olduğunu açıkladı.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli