Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Gülhan:

Atletik Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Gülhan:

2014 yılında kurulan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, daha da büyük başarılara imza atmak amacıyla yeni hedeflere kilitlendi.

2014 yılında kurulan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, daha da büyük başarılara imza atmak amacıyla yeni hedeflere kilitlendi. Başkanlığını Erdek 18 Eylül Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Niyazi Gülhan`ın yaptığı kulübün başkan yardımcılığını Ali Ogün Erdemir yürütürken, Şehnaz Savaş, Süheyla Curul Erdemir, Cem Koru, Muzaffer Beyazıt ve Ali Savaş ise yönetim kurulu üyeliği görevinde bulunuyor. Kulüp başkanı Niyazi Gülhan, kulübün amblemindeki mavinin, denizi, kırmızının atletizm pistini ve zeytin dalının ise Erdek zeytinini simgelediğine dikkati çekerken, "Temel olarak atletizm sporuyla uğraşıyoruz. Ancak kulübümüzün tüzüğünde ayrıca voleybol ve güreş branşları da yer alıyor" dedi.
Gülhan, öncelikli amaçlarının, öğrencileri kötü alışkanlıklardan spor aracılığıyla uzak tutmak olduğuna dikkati çekerken şunları söyledi:
"Öğrencilerimizi, ilkokul üçüncü sınıftan alarak, atletizm sporuna yönlendiriyoruz. Sömestr tatili ve yaz dönemi dahil, haftanın 6 günü çalışıyoruz. Hedefimiz, Erdek`ten Avrupa ve Dünya şampiyonalarında mücadele verecek en ez bir sporcuyu Milli Takımlarımıza göndermektir."
Haber : Önder Balıkçı



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı