Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Ateşehir Arçelik Özel Servisi

Ateşehir Arçelik Özel Servisi

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden birisi olan Arçelik markasının beyaz eşya ürünlerinde kullanmakta olduğu ileri teknoloji sayesinde artık beyaz eşya ürünleri çok daha ekonomik, çok daha çevreci ve çok daha yüksek performans

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük beyaz eşya üreticilerinden birisi olan Arçelik markasının beyaz eşya ürünlerinde kullanmakta olduğu ileri teknoloji sayesinde artık beyaz eşya ürünleri çok daha ekonomik, çok daha çevreci ve çok daha yüksek performans sunacak kapasiteye ulaşmıştır. Bu kapsamda da günümüzde artık Arçelik markalı bulaşık makinesi modelleri oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır.


Böylece insanlar artık çok daha ekonomik ve çok daha tasarruflu bir şekilde meşakkatli bir işlem olan bulaşık yıkama faslını çok daha modern ve kolay bir hale getirebilmektedir. Bu kapsamda da çeşitli nedenler dolayısı ile Arçelik bulaşık makinesi modellerinde karşı karşıya kalınabilecek arızalar arasında özellikle bulaşık makinesinin bulaşıkları tam olarak kurulamaması sorunu Ataşehir Arçelik Servisi hizmetlerimize gelen en yaygın arızaların başında gelmektedir.


Üsküdar Arçelik Servisi hizmetlerimiz kapsamında Arçelik bulaşık makinelerinizin bulaşıkları tam olarak kurulamaması sorunu için alanlarında uzman gezici teknik ekiplerimiz başvurularınız üzerine yönlendirilmektedir. Kısa süre içerisinde evinize gelerek Arçelik bulaşık makinenizde bulaşıkların kurulanmaması sorununa yol açabilecek rezistans, termostat, program aygıtı ve program aygıtından termostat ve ısıtıcıya akım taşımakla görevli olan kablolar kontrol edilmektedir.


Bu parçaların kontrolü sırasında herhangi bir parçada arıza tespit edilmesi halinde orijinal Arçelik yedek parça ile parça değişim işlemleri gerçekleştirilmektedir. Bundan sonra da yanlarında teknolojik teknik teçhizatlar bulunan teknik ekibimiz gerekli performans testlerini de yaparak bulaşık makinenizin, bulaşıklarınızı tam olarak kurulayarak en yüksek verimlilikte çalışması sağlanmaktadır.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı