Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ateşböceği Ercan, ?Sahnelerde politik şov yapmaktan korkmayın?

Ateşböceği Ercan, ?Sahnelerde politik şov yapmaktan korkmayın?

?Ateşböceği Ercan? (Ercan Bostancıoğlu), ?Günümüzde komedyenlerin, siyasi mizah yapmaktan korkmalarına anlam veremiyorum? dedi.

?Ateşböceği Ercan? (Ercan Bostancıoğlu), ?Günümüzde komedyenlerin, siyasi mizah yapmaktan korkmalarına anlam veremiyorum? dedi. Bugün, sahnelere çıksa politik mizah ve şov yapmaktan korkmayacağını vurgulayan Ateşböceği Ercan, Kafkas Motel´in sahibi Seçkin Arslan´ın torununun sünnet düğünü için geldiği Erdek´te yaptığı açıklamada şunları söyledi:
?60 yıldan beri profesyonel olarak sanat camiasının içindeyim. Rahmetli Yalçın Otağ ile birlikte oluşturduğumuz Ateşböcekleri olarak 28 yıl, sahnelerde politik güldürü yaptık. Başta Süleyman Demirel olmak üzere tüm politikacıların büyük hoşgörüsüyle karşılaştık. Bugün yine sahneye şov yapmaya çıksam, kimseden korkmadan politik mizah yaparım.?

/resimler/2015-9/3/1355222970901.jpg

Ateşböcekleri olarak 19 yıl süreyle ?Sanat Güneşi? Zeki Müren´in alt kadrosunda çalıştıklarını vurgulayan Ercan Bostancıoğlu, ?Kimse alınıp gücenmesin ama Cem Yılmaz´ın dışındaki komedyenleri pek beğenmiyorum. Sinemada Şener Şen, tiyatroda ise Müjdat Gezen´i beğeniyorum. Bu arada sevgili arkadaşım Selami Şahin de beni çok güldürüyor? diye konuştu.
Bostancıoğlu, 1956 yılında katıldığı Demokrat Partili bir kişinin oğlunun sünnet töreninde taklitler yaparken İsmail Dümbüllü´nün, kendisini, ?Benim yüzüm sende var? diyerek beğenip kadrosuna almasıyla sanat yaşamına girdiğini sözlerine ekledi.
Haber : Ö. Balıkçı - T. Ertan



  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu