Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Atatürk İ.Ö.O. Aile Birliğinden anlamlı ziyaret

Atatürk İ.Ö.O. Aile Birliğinden anlamlı ziyaret

Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, yöneticileri Erdek belediye Başkanı Hüseyin Aysanı ziyaret etti.

Atatürk İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği, yöneticileri Erdek belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ı ziyaret etti.
Okul aile birliği yöneticilerinin ziyaret nedeninin, geçtiğimiz aylarda başarılı bir şekilde By-Pass ameliyatı olmasından dolayı, görevine bir süre ara vermek zorunda kalan Belediye Başkanının yeniden görevine dönmesinden dolayı yapıldığı öğrenildi.
Okul Aile Birliği yöneticilerini makamında ağırlayan Başkan Aysan, Atatürk İlköğretim Okulunun ihtiyaçları hakkında Okul Aile Birliği Üyelerinden bilgi aldı.
Okul aile birliğinin yöneticilerine " Göreve geldiğimiz günden itibaren eğitim öğretime, okullarımıza ve öğretmenlerimize daima destek olmaya özen gösterdik. Okullarımızın bir çok sınıfına projeksiyon cihazları, bilgisayar, akıllı tahta gibi çok sayıda modern eğitim ve öğretim araçları sağlamaya çalıştıklarını anlatan Aysan, "Değerli velilerimiz ve okul yöneticilerimiz ile daima uyum içinde çalıştık. Okullarımızdan gelen onarım, tadilat işleri ve bahçe düzenleme taleplerini hızla sağlayama özen gösterdik" dedi.
Erdek`imizin geleceği olan çocuklarımızın, iyi olanaklarla kaliteli eğitim almaları için gereken her türlü girişimde Okul Aile Birlikleri, Değerli Velilerimiz ve Okul Yönetimleri daima omuz omuza çalışmaktan duyduğum mutluluğu bu vesile ile yeniden dile getirmek istiyorum şeklinde konuşan belediye başkanı Aysan, ilçemizin tüm okullarında canla başla çalışan Okul Aile Birliklerini gösterdikleri hassasiyet ve yaptıkları başarılı çalışmalardan dolayı kutluyor, daima yanlarında olduğumu bilmelerini istiyorum" diyerek sözlerine son verdi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı