Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Atatürk Özel Eğitim Okulu´nu komutanlar ziyaret etti

Atatürk Özel Eğitim Okulu´nu komutanlar ziyaret etti

Bandırma 6. Ana Jet Üssü Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Rüştü Çelenk ve Eşi Arzu Çelenk, Harekat Komutanı Pilot Kurmay Albay Ali Çayır´ın Eşi Nilsen Çayır, Merkez Komutanı Hava İkmal Albay Aziz Korku ve Eşi Revnak Korkut, Atatürk Özel Eğitim Okuluna tanış

Bandırma 6. Ana Jet Üssü Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Rüştü Çelenk ve Eşi Arzu Çelenk, Harekat Komutanı Pilot Kurmay Albay Ali Çayır´ın Eşi Nilsen Çayır, Merkez Komutanı Hava İkmal Albay Aziz Korku ve Eşi Revnak Korkut, Atatürk Özel Eğitim Okuluna tanışma ve nezaket ziyaretinde bulundular.
Bandırma Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Rüştü Çelenk ve beraberindeki heyeti, Bandırma ve çevre ilçelerden gelen zihinsel engelli öğrencilere eğitim-öğretim hizmeti veren Atatürk Özel Eğitim Okulu´nun faaliyetleri hakkında bilgi alırken, okulun birimlerini gezip, okul yönetimi ve öğretmenlerle sohbet edip, öğrencilere hediyeler dağıttı.
Okul Müdürü Algan Kartal, konuklarına Atatürk Özel Eğitim Okulu´nun önemli bir misyonu olduğunu belirterek okullarının bir değişim sürecinden geçtiğini, son bir yılda fiziki imkanlarının neredeyse tümünün yenilendiğini, okulun günden güne daha iyiye doğru gittiğini aktarırken, Garnizon Komutanlığının bu ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Yaklaşık bir saat okulda kalan ziyaret heyeti okulla ilgili gözlemler yapıp gerekli bilgileri aldıktan sonra okuldan ayrıldılar.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli