Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Atatürk Mahalle muhtarlığı konteynır ofise taşındı

Atatürk Mahalle muhtarlığı konteynır ofise taşındı

Atatürk Mahallesi Muhtarlığı artık yeni yerinde hizmet verecek.

Atatürk Mahallesi Muhtarlığı artık yeni yerinde hizmet verecek.
Atatürk Mahallesi İnönü Caddesi No 13/1 adresinde hizmet verdiği binadan ayrılan Mahalle Muhtarlığı, Erdek Belediyesince mahalle muhtarlarına tahsis edilen konteynır ofise taşındı.
Atatürk Mahallesi Muhtarı İbrahim Kaba, Erdek Belediyesi tarafından kendilerine tahsis edilen yeni konteynır ofisten vatandaşlara muhtarlık hizmetlerini vermeye devam edeceklerini söyledi.
30 Mart 2014´te gerçekleşen yerel seçimlerin ardından mahalle sakinlerinin verdikleri oylarla kendisine bu kutsal görevi verdiğini ifade eden Kaba, ?Mahalle sakinlerine en iyi hizmeti verebilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Seçildikten sonra muhtarlık binası olarak kendi dükkanımı kullanıyordum. Ancak dükkanımı devretmemden dolayı, Erdek Belediyesi´nin muhtarlara tahsis ettiği bu konteyner ofise taşındık. Burada vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.? dedi. 

Konteyner içerisini yeniden dizayn ederek muhtarlık ofisine dönüştüren Muhtar Kaba, Atatürk Mahallesi´nde muhtarlık görevi yapan eski muhtarları da unutmayarak muhtarlık ofisine resimlerini astı.
Muhtar Kaba konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Yeni muhtarlık ofisimizin iç dizaynını bitirdik. Ufak tefek eksiklerimiz var. Zamanla onları da tamamlayacağız. Mahallemizde muhtarlık görevini üstlenmiş eski muhtarlarımızı anmak ve onlara duyduğumuz saygıyı belirtmek için tüm Atatürk Mahallesi muhtarlarının resimlerini yeni ofisimize astık. Eski muhtarlarımızın resimlerini bulmamda bana yardım eden ve muhtarlığımıza değerli bir arşiv kazandıran, Atatürk Mahallesi eski muhtarı Recep İşçi´ye yardımlarından dolayı teşekkür ediyorum.? diyerek sözlerine ekledi. Haber: Taygun Ertan



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false