Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Asmalı Mahallesine halı saha geliyor

Asmalı Mahallesine halı saha geliyor

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Marmara İlçesi Asmalı Mahallesi´nde özellikle gençleri spora yönlendirmek amacıyla soyunma odalarının da yer aldığı bir halı saha yapmak için çalışma başlattı.

Marmara İlçesine bağlı ?Her Mahalleye Bir Halı Saha? kampanyası çevresinde harekete geçen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, Asmalı Mahallesi´ni ziyaret ederek burada bir araya geldiği mahalle sakinleri ile birlikte halı saha yapılacak yer arayışında bulundu.
Halı saha yapılacak yerin belirlenmesinin ardından kısa sürede hayata geçirilmesi planlanan halı saha ve tesislerinin temelinin törenle atılacağını mahalle halkıyla paylaşan Başkan Aksoy, ?Uyuşturucu kullanma yaşının 11´e düştüğü bir dönemde çocukları kötü alışkanlıklardan korumanın en etkili yolunun spor olduğunu belirterek ?Her mahalleye bir halı saha´ anlayışıyla çalışma başlattık. İşte bu çalışmayı şimdi de Asmalı Mahallemizde hayata geçireceğiz? dedi. Başkan Aksoy, halı sahanın yapılacağı yer konusunda ayrıntılı bir çalışma yapıldığını ve kararın mahalle sakinleri ile birlikte alınacağını kaydetti.
Halı sahanın başta gençler olmak üzere tüm mahallelinin hizmetinde olacağını belirten Başkan Aksoy şöyle konuştu: ?Burada sadece gençler değil tüm mahalle halkı spor yapabilecek. Halı sahanın biran önce faaliyete geçmesini sağlayacağız ki geleceğimiz olan çocuklarımız kötü alışkanlıklar edinmesin, kötü alışkanlıkların yerine sporla eğitimle kültürle iç içe yaşayarak iyi bir yurttaş aynı zamanda sorgulayan özgür bireyler olsunlar.?
Başkan Aksoy, çocuklara da seslenerek ?Biz sizleri çok seviyoruz. Biz her zaman ?önce insan´ diyoruz ama çocuklarımız ve kadınlarımız daha da öncelikli? diye konuştu.
Halı sahanın kısa sürede kazasız belasız bir şekilde hayata geçmesi için çalışacaklarını ifade eden Aksoy ?Buranın biran önce tamamlanarak faaliyete geçmesi en büyük arzumuz. Asmalı Mahallesi spor tesisine böylece kavuşmuş olacak.? dedi.
Başkan Aksoy´un Asmalı ziyareti mahalle sakinleriyle de sohbet edip sorunlarını dinlemesiyle sona erdi.

Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli