Bugün, 29 Nisan 2024 Pazartesi

Aslan: Gönül Elçileri projesi gerçekten gönül işidir

Aslan: Gönül Elçileri projesi gerçekten gönül işidir

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslanın eşi ve aynı zamanda bir eğitimci olan Ümmügülsüm Aslanın organize ettiği Gönül Elçileri.....

Balıkesir Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Aslan`ın eşi ve aynı zamanda bir eğitimci olan Ümmügülsüm Aslan`ın organize ettiği "Gönül Elçileri" toplantısı Balıkesir Kurtdereli Toplantı Salonunda düzenlendi.
Bayan personellerin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda söz alan Aslan, kimsesiz çocuklara devlet tarafından yetiştirme yurtlarında ve sevgi evlerinde sahip çıkıldığını, yaşlılarımızın da huzur evlerinde barındırıldığını ancak tüm bunlara rağmen yeterli olunamadığını belirtti.
Aslözelliklen, kimsesiz çocukların bir aile yanında olmalarının gelişimleri açısından önemini anlatıp herkesi gönül elçisi ve koruyucu aile olmaya davet etti.
İlimiz huzur evinde kalan yaşlılarımızı da zaman zaman ziyaretler gerçekleştirerek gerekirse yaşlılarımıza hafif sporlar yaptırılarak onların hayata daha sıkı tutunmalarını sağlayabiliriz diyen Aslan, bu konularla uğraşmanın bir gönül işi olduğunu açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Çarşamba 15 ° / 10.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı