Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Askeri Gazino boşaldı

Askeri Gazino boşaldı

Mülkiyeti Erdek Belediyesine ait Açık Hava Müzesi yakınına 1982 tarihinde inşa edilen deniz kıyısındaki bir binada hizmet veren Askeri Gazinonun müştemilatı geçtiğimiz günlerde askerler tarafından boşaltıldı.

Erdek Garnizon Komutanlığı Askeri Gazino olarak kullandığı binayı boşalttı.
Mülkiyeti Erdek Belediyesi`ne ait Açık Hava Müzesi yakınına 1982 tarihinde inşa edilen deniz kıyısındaki bir binada hizmet veren Askeri Gazinonun müştemilatı geçtiğimiz günlerde askerler tarafından boşaltıldı.
1982 yılında dönemin Erdek Belediye Başkanı Emekli Kurmay Albay Gökçe Büyüker tarafından inşa edilen ve açılışı 5 Haziran 1982 tarihinde yapılan BELVEDO isimli gazino 1983 yılına kadar Erdek Belediyesi ile Donanma Komutanlığı personeline birlikte hizmet veriyordu.
Büyüker`in, belediye başkanlığından 1982 yılının son aylarında ayrılıp, yerine Emekli Yarbay Naci Ertem`in atanmasıyla, BELVEDO isimli gazino, Garnizon Komutanlığı`na tahsis edildi. 27 yıldır aralıksız olarak Askeri Gazino olarak kullanılan binanın geçtiğimiz hafta boşaltılmasıyla birlikte, eski ismi BELVEDO olan gazino binasının kullanım yetkisinin yeniden Erdek Belediyesi`ne geçtiği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli