Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Aşırı sıcaklar tren raylarını vurdu

Aşırı sıcaklar tren raylarını vurdu

Aşırı sıcaklar nedeniyle termometrelerin gölgede bile 35 dereceyi gösterdiği Bandırma´da tren seferleri de olumsuz etkilendi.

Aşırı sıcaklar nedeniyle termometrelerin gölgede bile 35 dereceyi gösterdiği Bandırma´da tren seferleri de olumsuz etkilendi.
Bandırma-Balıkesir-İzmir hat tında yaşanan aşırı sıcakların demiryollarındaki rayları olumsuz etkilemesi nedeniyle, Bandırma-İzmir seferlerini yapan 17 Eylül ve 6 Eylül Ekspres seferleri rötarlı olarak devam etti.
Dün saat 15.55´de Bandırma-İzmir seferini yapması gereken 17 Eylül Ekspresi İzmir´den demiryollarındaki olumsuz şartlar nedeniyle geç geldi ve 1 saat 20 dakika gecikmeyle saat 17.15´de hareket etti. Gecikmenin hız yavaşlamasından kaynaklandığı öğrenildi.
Gecikmelerin sık sık yaşandığı Bandırma´da Gar istasyonunda bekleyen yolcular, yetkililerin hiçbir uyarı ve bilgi vermediklerini şikayet ederek ne kadar gecikeceklerini ve ne yapacaklarını bilediklerini söylediler.

/resimler/2015-7/31/1632335772453.jpg
Sık sık trenle seyahat ettiğini belirten engelli Fatih Özcan ? Yaşlılar, engelliler ve çocuklar yoğun sıcak altında treni bekliyorlar. Son günlerde tren seferlerinde ciddi problemler yaşanıyor. Bir düzensizlik hakim. Hiçbir yetkili açıklama yapmıyor, anos bile edilmediği için ne yapacağımızı bilemiyoruz. Yetkililerin bu düzensizliğe acele çare bulmalarını istiyoruz. Ben sık sık trenle seyahat ederim son zamanlarda bu gibi sorunlar sık sık yaşanıyor. Büyük mağduriyetimiz var. ? diyerek dert yandı.
Haber: Erdem Özcan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli