Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Yol kenarında ceset bulundu

Yol kenarında ceset bulundu

İlçemizde geçmiş yıllar da çay bahçesi işletmeciliği yapan Halil İnandı (39) Erdek-Bandırma karayolunda asfalt üzerinde ölü bulundu.

İlçemizde geçmiş yıllar da çay bahçesi işletmeciliği yapan Halil İnandı (39) Erdek-Bandırma karayolunda asfalt üzerinde cesedi bulundu.

Dün gece 20.45 sularında köpeği ile birlikte Erdek-Bandırma kamplar yolunda dolaşan Halil İnandı'ya Öztoprak Kampı önünde yoldan geçmekte olduğu tahmin edilen bir aracın çarptığı ve olay yerinden kaçtığı tahmin ediliyor.

Çevrede bulunan vatandaşların emniyete ve 112 acil servise haber verdi. Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler Halil İnandı'nın yaşamını kaybettiğini belirledi.

Emniyet ekipleri, çevreyi güvenlik kordonu altına alırken, bölgeye Cumhuriyet Savcısı geldi. Savcı tarafından yapılan olay yeri inceleme sonrası Halil İnandı'ya ait cansız bedeni otopsi yapılması için Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

Erdek Belediyesinden emekli Emin İnandı'nın oğlu olan ve TUANA isimli çay bahçesini çalıştıran Halil İnandı, ilçede çalışkan ve efendi bir kişi olarak tanınıyordu.

Meydana gelen olay sonrası geniş çaplı soruşturma başlatıldı 

Haber : Tuncay Ertan



9.05.2015 02:05:06
Halil Abi`ye Allah rahmet eylesin. Kalanlarına sabır versin... Ona carpan araba tez zamanda bulunur insaallah...

9.05.2015 02:07:13
Allah rahmet eylesin.

Anahtar Kelimeler: Asfaltta ölü bulundu
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli