Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Asa´dan kooperatiflere ziyaret

Asa´dan kooperatiflere ziyaret

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, ürün alım kampanyasını başlatan kooperatiflere yaptığı ziyaretlerini Edincik ve Erdek Kooperatifi ile sürdürdü.

Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa, ürün alım kampanyasını başlatan kooperatiflere yaptığı ziyaretlerini Edincik ve Erdek Kooperatifi ile sürdürdü.
Asa´yı Edincik´te birlik yönetim kurulu üyesi Mustafa İlgen, Enis Edin, Edincik Kooperatif Başkanı Mehmet Özçakır, yönetim kurulu üyesi ve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Dönmez, eski Başkan ve Birlik yönetim kurulu üyesi Fevzi İpek, kooperatif yönetim kurulu ve idari personel karşıladı. Asa, alım kampanyasını sürdüren personeli ziyaret edip hal hatır sorduktan sonra kampanyada nelere dikkat ettiklerini sordu. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa daha sonra Erdek´e geçti.
Hidamet Asa, Erdek´te Kooperatif ile Belediyeyi ziyaret etti. Marmarabirlik Başkanı Hidamet Asa´yı Erdek´te Başkan Hüseyin Sarı karşıladı. Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifindeki ziyarette Mustafa İlgen Erdek Kooperatif yönetim kuruluda hazır bulundu. Asa, bir süre yönetim kurulu ile gerçekleştirdiği toplantı ardından kampanyayı sürdüren eksperler ve personellerle görüşürken, bazı kasalardan mahsul alarak kalite kontrolü yaptı.
Başkan Asa, daha sonra Erdek Belediyesini ziyaret etti. Erdek Belediyesinde Başkan ve Meclis üyeleri ile bir süre görüşen Hidamet Asa´ya Başkan Hüseyin Sarı, ziyaret anısı olarak üzerinde Erdek resmi bulunan tabak armağan etti.
Hidamet Asa, Erdek Belediyesi ziyareti ardından işletmenin Gedeve´deki entegre tesislerine geçti. Asa, Başkan Sarı ile gerçekleştirdiği görüşmelerde bereketli bir kampanya yanı sıra depolama ve ürün salamurasında mahsulün bozulmaması hususunda hassasiyetli olunması gerektiği üzerinde duruldu.
Haber : Zeki Karadeniz



Anahtar Kelimeler: kooperatiflere ziyaret
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli