Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Asa, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ni ziyaret etti

Asa, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ni ziyaret etti

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ni ziyaret etti.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ni ziyaret etti.
Kooperatif ziyaretinde Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkan Vekili Mehmet Ali Yağcı ve yönetim kurulu üyelerince karşılanan Asa, kooperatifi çalışanları ile bir araya gelerek moral verdi.
Kooperatif personelinin taleplerini de dinleyen Asa, şu açıklamalarda bulundu: ?Ekmeğini alın terinden çıkaran değerli çalışanlarımız. Çok zor ve sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Bütün dünyamız ve ülkemiz korona virüsü tehdidi altında. Bu büyük mücadeleye bazılarımız evde kalarak, bazılarımız da üreterek katkı sağlıyoruz. Sizlerin moral motivasyonu bizim için çok önemli. Marmarabirlik olarak hijyen ve diğer konularla ilgili önlemlerimizi en üst seviyeye çıkardık. Siz varsanız biz varız. Bu zor günlerde gösterdiğiniz fedakarlığı asla unutmayacağız.?
Korona virüs salgınının satışları etkilemeyeceğini ifade eden Asa,
Bu dönemde ürünlere zam yapmayacaklarının altını çizen Asa ?Bazı kesimlerin bu zor dönemde fırsatçılık yaptıklarını görüyoruz. Yurtiçi ve yurtdışı ihtiyacını karşılayacak ürünümüz var. Gün fırsatçılık yapma günü değil, korona virüsü ile mücadele etme ve halkımıza destek olma günüdür.? diye konuştu.
Korona virüsün ürün satışlarını etkilemediğini kaydeden Asa ?2019 yılında ihracatımız 7 bin 200 tondu. Bu yıl ise yurt dışı ihracat hedefimiz 8 bin ton. Geçen yılki yurt içi satışımız 39 bin ton olurken bu yıl 45 bin ton ürün satışı yapmayı planlıyoruz.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli