Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Asa, AK Parti Erdek Teşkilatı´nı ziyaret bulundu

Asa, AK Parti Erdek Teşkilatı´nı ziyaret bulundu

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı´nı ziyaret etti.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı´nı ziyaret etti.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı´na yaptığı ziyarette, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik ve Yavuz Subaşı, AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan, parti yönetimi, AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün. belediye meclis üyesi adayları ile partililer tarafından ağırlandı.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa ziyarette yaptığı konuşmada, Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi seçimlerinde ?Mavi´ rengin uğur getirdiğini söyleyip, bu rengin Erdek AK Parti Teşkilatına da seçimlerde uğur getirmesi dileğinde bulunup, Erdek´te yer ve gök´ün ?Mavi´ olma temennisini dile getirdi. 

Kendisinin İznik´te AK Parti´nin kurucu yöneticilerinden olduğunu hatırlatan Asa, 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ve AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün´e çalışmalarında başarılar diledi.
Asa´nın konuşmasının ardından söz alan AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik ve Yavuz Subaşı, Marmarabirlik´in milletin değeri olduğunu kaydetti.
AK Parti Erdek Belediye Başkan adayı Turan Gün, ?Marmarabirlik bu milletin Erdek´in, Edincik´in, Mudanya´nın, Gemlik´in, Orhangazi´nin, İznik´in ve Mürefte´nin değeridir. Bu değeri ne kadar büyütür katkı sağlarsak, bu değerinde zeytin üreticilerine katkısı her geçen gün artarak büyür, sonuçta biz mutlu oluruz. Bugün en gözde kooperatiflerimiz arasına girmeyi başaran Marmarabirlik´in her geçen gün güçlenerek büyümesi bizleri çok mutlu etmektedir.? diye konuştu.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan ise, Erdek´te 17 Şubat´ta yapılan Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi seçimli genel kurulunda, zeytin üreticilerinin Erdek´te huzur, istikrar, birlik ve beraberlikten yana tercihte bulunmalarının çok önemli olduğuna dikkat çekip, başta Marmarabirlik olmak üzere birliğe bağlı tüm kooperatiflere çalışmalarında başarı temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, AK Parti Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı ve Adil Çelik ile sohbet etme fırsatı buldu.
Asa´nın AK Parti Erdek İlçe Teşkilatı´nı ziyaret ettiği 27 Şubat gününün aynı zamanda AK Parti Erdek İlçe Başkanı Kemal Kayan´ın doğum günü olması nedeniyle, partililer tarafından İlçe Başkanı Kayan´a doğum günü pastası sürprizinde bulunuldu.
Haber: Bülent Özgü



  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı