Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Arslan: Sporcularımla gurur duyuyorum

Arslan: Sporcularımla gurur duyuyorum

Erdekspor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, antreman öncesi bir araya geldiği Erdekspor teknik heyet ve futbolcularıyla yaptığı görüşme sonrası gazetecilere açıklama yaptı.

Erdekspor Kulüp Başkanı Mehmet Arslan, antreman öncesi bir araya geldiği Erdekspor teknik heyet ve futbolcularıyla yaptığı görüşme sonrası gazetecilere açıklama yaptı.
Mart 2009 tarihine kadar Erdekspor`un ilçede adeta dışlandığını, sürgüne gönderilir gibi Ocaklar Beldesi`nde maçlarını oynamak zorunda bırakıldığını basın mensuplarıyla paylaşan Erdekspor Kulüp Başkanı Arslan, kötü günlerin artık geride kaldığını söyledi.
Erdek 18 Eylül İlçe Stadında yapılan toplantıda, amatör spor kulübü olan takımımız Erdekspor`un sorunlarını tespit edip çözüm yollarını gerekli mercilere bildirmek amacıyla bir araya geldiklerini belirterek, mazisi başarılar ve acılarla dolu Erdekspor`un daha iyi yerlere gelebilmesi için başlatılan çalışmanın sürdüğünü söyledi.
Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`ın, Erdekspor`a inanılmaz destek verdiğini işaret eden Arslan, takımımızı emanet ettiğimiz teknik kadromuz iyi, futbolcularımız iyi, görünmeyen kahramanlar malzemecilerimiz iyi, bu iyilerin üstünde Erdek Belediye Başkanımız Hüseyin Aysan`dan destek görmemiz çok çok iyi olup, tüm bu güzellikler kulüp olarak hepimizi motive etmekte, dolayısıyla takımımız şampiyonluğa doğru gitmektedir şeklinde konuştu.
Geçmişte yaşanan ciddi sorunların Erdekspor`un adeta önünü tıkadığını, ama bu formayı giyen Erdek çocuklarının azimlerini hiçbir zaman eksiltmediğini aksine arttırdığını sporcuların ışıldayan gözlerinden gördüğünü hatırlatan Arslan şöyle konuştu: "Şampiyonluğa giden takımımız var. Alt yapı olarak U-12 ve U-17 iki takım hazırladık. İlçede amatör spor kulübü olmazsa gençler gelişemez. Okumaları, aile kültürlerini geliştirebilmeleri ve kendilerini bir noktaya taşıyabilmeleri için amatör spor kulüpleri çok önemli rol oynuyor. İnsanların kendilerini ifade etmeleri için spordan geçmeleri gerekiyor. Bu yüzden bizler de yıllardır mücadele içindeyiz. Amatör kulüp başkanları veya yöneticilerinin kendi imkanlarıyla kulüpleri bir yerlere getirmeleri gerçekten çok zordur." dedi.
Öncelikli gayelerinin müsabakalara çıkıp maçı kazanmak veya kavga etmek olmadığını ifade eden Arslan, "Hepimizin ortak düşüncesi, gençlerimize paylaşmayı, centilmence mücadele etmeyi ve kardeşlik ortamında gelişmeyi sağlamak olmalıdır" dedi.
Erdek Belediyesi ile birlikte başlayan bir çalışma kapsamında gençler için yakında sürpriz gelişmelerin yaşanacağını dile getiren Başkan Arslan, "Erdekspor Halı Saha Tesislerinin kapalı alanına bilgisayar masaları konuldu. Yaklaşık 20 bilgisayardan oluşan bilgisayar bölümü oluşturmak istiyoruz. Hazırladığımız bilgisayar bölümü faaliyete geçtiğinde gençlerimiz buradan eğitim-öğretim amaçlı internet hizmetlerini ücret almadan faydalanabilecektir."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu