Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Arıcılık Kursu´na katılanlara sertifikaları dağıtıldı

Arıcılık Kursu´na katılanlara sertifikaları dağıtıldı

Erdek´te düzenlenen Arıcılık Kursu sona erdi.

Erdek´te düzenlenen Arıcılık Kursu sona erdi.
Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü organizasyonunda İŞKUR ile Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nce imzalanan protokolle gerçekleştirilen Arıcılık Kursu´na katılan kursiyerlere sertifikaları verildi.
Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü´nde düzenlenen sertifika dağıtım töreninde, Arıcılık Kursu´nu saşarıyla bitiren kursiyerlere sertifikaları Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dilek Uçar ile personeli tarafından verildi
Sertifika dağıtım töreninde Arıcılık Kursu´nu değerlendiren Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Dilek Işıktaş şöyle konuştu: ?İŞKUR Balıkesir İl Müdürlüğü, Erdek Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ve Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´nce imzalanan protokol gereği, 12-22 Aralık 2017 tarihleri arasında 9 iş günü devam edecek Arıcılık Kursu açıldı. Erdek Öğretmenevi Konferans Salonu´nda verilen 9 kişinin yer aldığı kursiyerlerin kurs süresince, sigorta primleri ödenirken, günlük kurs ücreti 25 Lirada İŞKUR tarafından kursiyerlerin hesaplarına yatırıldı. Kursu başarıyla tamamlayıp sertifika almayı hak eden kursiyerlerimize başarılı çalışmalar dilerim.?
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli