Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Aracıyla yayaya çarptı, iki ay sonra yakalandı

Aracıyla yayaya çarptı, iki ay sonra yakalandı

Bandırma´da, 4 Haziran 2017 günü, Kayacık Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Ali Yuca´ya(48) çarpan sürücü, iki aylık çalışmalar sonucunda yakalandı

Bandırma´da, 4 Haziran 2017 günü, Kayacık Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Ali Yuca´ya(48) çarpan sürücü, iki aylık çalışmalar sonucunda yakalandı.
Kaza ile ilgili soruşturma kapsamında 200 kamerayı inceleyen Bandırma Asayiş Bürosu ekipleri aracın rengini ve modelini belirledi. Aracın, 17 AV 880 plakasına da ulaşan polis, aracın üç kez el değiştirdiğini saptadı. Kaza yapan aracın, M.K. isimli kişinin üzerine kayıtlıyken, bu kişinin, Ali Yuca´ya çarpıp kaçarak ölümüne neden olduğu yönündeki soruşturmayı derinleştiren polis, kazayı yapan bu kişinin eşkal bilgilerini diğer emniyet müdürlükleriyle paylaştı.
M.K., Gönen Emniyet Müdürlüğü´nce, kaldığı evinde yakalanarak gözaltına alındıktan sonra çıkarıldığı Bandırma adliyesinde tutuklanarak Bandırma Cezaevi´ne gönderildi.
M.K.´nın, kazanın ardından, kendisi de sanayide çalışması nedeniyle aracını rahatça tamir ettirdiği öğrenildi.
ALİ YUCA YAŞAMINI YİTİRMİŞTİ
Öte yandan, M.K.´nın otomobilinin çarpması sonucunda, ağır yaralı olarak Bandırma Devlet Hastanesi´nde tedavi altına alınan Ali Yuca, bir aylık tedavi süreci sonucunda yaşam savaşını yitirmişti.
Haber : Ahmet Pesen



  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false