Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Araban Su Sıçrattı Kavgasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı

Araban Su Sıçrattı Kavgasında bir kişi öldü bir kişi yaralandı

Erdekte, Su Sıçratma nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü, 1 kişi yaralandı.

Erdek`te, ``Su Sıçratma`` nedeniyle çıkan kavgada 1 kişi bıçaklanarak öldürüldü, 1 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Erdek Belediye Otogarındaki akaryakıt istasyonu yakınlarında Serkan Katrancı`nın (25) kullandığı otomobil, yaya olarak yürüyen E. G. (19) ile M. M. (17) isimli iki kişiye çamurlu su sıçrattı iddiası ile başlayan, tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu, E. G. ile M. M. İsimli iki arkadaş, kendilerine çamur sıçrattığı iddia edilen araç sürücüsü S. K. (25) ile aynı araç içinde bulunan Cenk Atlı (24) ve H. B.`a (23) bıçakla saldırdı. Cenk Atlı sırtından aldığı bıçak darbesiyle olay yerinde ağır, S. K. ise hafif şekilde yaralandı. Olay yerine gelen vatandaşların yardımıyla olay yerine çağrılan 112 Acil Ambulansla Bandırma Devlet Hastanesi`ne kaldırılan Cenk Atlı yolda hayatını kaybetti. 
Bıçak darbesiyle yaralanan diğer yaralı S. K.`nın ise kaldırıldığı Bandırma Devlet Hastanesi`nde tedavisinin devam ettiği, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Aldığı bıçak darbesiyle hayatını kaybeden Cenk Atlı`nın Erdek`te özel bir şirkette iş makinası operatörü olarak çalıştığı kaydedildi.
Cinayet zanlıları olarak Efekan G. (19) ile arkadaşı Mert M. (19) gözaltına alındığı, soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli