Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Apostol da yapıma devam, Düşler Parkında ilk adım atıldı

Apostol da yapıma devam, Düşler Parkında ilk adım atıldı

Erdek Apostol (Çifte Oluklar) Mesire alanında yapım çalışmaları devam ederken, Alaattin Mahal lesine yapılması planlanan Düşler Parkı Projesinde ise ilk adım atıldı.

Erdek Apostol (Çifte Oluklar) Mesire alanında yapım çalışmaları devam ederken, Alaattin Mahal lesi`ne yapılması planlanan Düşler Parkı Projesinde ise ilk adım atıldı.
Erdek Belediyesi`nin baş lattığı Apostol Mesire Alanındaki yapım çalışmaları devam ederken Alaattin Mahallesi`ne yapılacak Düşler Parkı yapımında da alt yapının başladığı kaydedildi.
Apostol Mesire Alanında devam eden yapım çalışmalarında, küçük koruluğa yapılacak köy evleri, köy konağı, küçük dükkanlar, çevre düzenleme ve peyzaj çalışmalarıyla bölge bambaşka bir çehreye bürünecek.
Apostol projesinde mevcut doğal yapıya zarar verilmemesinin yanında, doğaya uyumlu malzeme kullanılmasına özen gösteriliyor. 
Apostol Mesire Alanındaki yapım çalışmaları tamamlanıp hizmete girdiğinde ise, buraya gelen misafirler alanda bulunan tarihi ağaçlarda yaşayan sincapların meraklı bakışları arasında hizmet verecek ve her yaştan insanın keyifle zaman geçireceği özel bir alana dönüşecek.
Diğer yandan, yaz ayında hizmete girecek olan Alaattin Mahallesi Düşler Parkı olarak belirlenen alanda çalışmalara başlandığı, bu alanda yürüyüş yollarının düzenlendiği, proje kapsamında bulunan havuz inşaatına ise başlandığı bildirildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli