Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Apartmanlara dadanan hırsızlık zanlıları polise teslim edildi

Apartmanlara dadanan hırsızlık zanlıları polise teslim edildi

Ayvalık İlçesinde meydana gelen, bir apartmandan ayakkabı ve bir elektrikli bisiklet çalmaya çalışan 2 genç yakalandı.

Ayvalık´ta girdikleri bir apartmandan kaliteli spor ayakkabısı ile bir başka apartmanın önündeki elektrikli bisikleti çalmak isteyen iki genç mahalle sakinleri ve taksi şoförleri tarafından yakalanarak polise teslim edildi.
Edinilen bilgiye göre, Ayvalık 150 Evler Mahallesi´nde bir apartmana giren A.Y (19) ve Y.K (17) adlı iki hırsızlık zanlısı apartman içerisindeki dairelerin kapıları önündeki markalı ayakkabıları alıp, apartmandan dışarı çıktı. Apartmandan çıkan iki genç, bu kez bir başka apartmanın önündeki park halindeki elektrikli motosikleti de çalmak istedi. İki zanlının hırsızlık girişimini fark eden mahalle sakinleri hemen harekete geçerek, zanlıların ardından koşturmaya başladı. Yaşanan kovalamacada zanlılardan A.Y (19) kaçmayı başarırken, 17 yaşındaki Y.K eski otogar önündeki taksici esnaf ve vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.
Polis, 17 yaşındaki Y.K´yi gözaltına alırken, diğer zanlı A.Y´nin peşine düştü. 19 yaşındaki zanlı A.Y´nin kısa bir operasyon sonrasında kıskıvrak yakalandığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli