Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Anne ile oğlu trafik kazası kurbanı oldu

Anne ile oğlu trafik kazası kurbanı oldu

Yol kenarında iki çocuğu ile birlikte yürüyen Arzu Kılıç (35) isimli kadın, bir aracın çarpmasıyla yanındaki erkek çocuğu ile birlikte hayatını kaybetti. Kaza sonrası yapılan incelemede bir dram ortaya çıktı.

Yol kenarında iki çocuğu ile birlikte yürüyen Arzu Kılıç (35) isimli kadın, bir aracın çarpmasıyla yanındaki erkek çocuğu ile birlikte hayatını kaybetti. Kaza sonrası yapılan incelemede bir dram ortaya çıktı.

Manyas- Bandırma karayolunun 5. kilometresinde geçtiğimiz gün saat 22.00 sıralarında meydana gelen kaza bir dramı da ortaya çıkardı.

Arzu Kılıç (35) isimli kadın üç kez evlilik yaptıktan sonra çocuklarıyla ortada kalınca, Manyas Kaymakamlığı tarafından geçici olarak Öğretmenevi`ne yerleştirildi. Geçtiğimiz gün ziyaretine gittiği bir akrabasının evinden Öğretmenevi`ne dönerken, parası olmadığı için minibüse binemedi, iki küçük çocuğuyla karayolu kenarından yürürken, arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu oğluyla birlikte öldü, kızı yaralı kurtuldu.

İşte! Arzu Kılıç’ın dramı:

“Balıkesirli Arzu Kılıç, 13 yıl önce Manyas`ta din görevlisi olan ilk eşiyle evlendi. Ancak bu evliliği yürütemeyince boşandı. Ardından bir fabrikada çalışan B.G. ile nikah masasına oturdu, ancak bu evlilik de yürümedi. Evi terk eden Arzu, çobanlık yapan A.K. ile önce nikahsız yaşamaya başladı. Bu birliktelikten dünyaya gelen oğlu Cesur ile kızı Kader`i, henüz boşanmadığı ikinci eşi B.G’yi ikna ederek onun nüfusuna yazdırdı. Arzu, ardından A.K. ile nikah yaptı. Ancak kısa süre sonra onunla da anlaşmazlığa düşünce çocuklarını yanına alarak evi terk etti. Ortada kalan Arzu Kılıç ve çocuklarına Manyas Kaymakamı Mehmet Erdem sahip çıkarak onlara ev kiralandı. Ancak bu evde de yangın çıktı, Arzu Kılıç ile çocukları canlarını zor kurtardı. Kaymakamlık, Arzu Kılıç ile 2 çocuğunu, geçici olarak Öğretmenevi`ne yerleştirdi. Arzu Kılıç geçtiğimiz gün çocuklarını da alarak, bir yakınını ziyarete gitti. Akşama kadar orada kalan Arzu Kılıç, gece geçici olarak barındığı Öğretmenevi`ne dönmek üzere akrabasının yanından ayrıldı. Yanında parası olmadığı minibüse binemeyen Arzu Kılıç, kızını bebek arabasına koyup oğlunu yanına alarak karayolu kenarından yürümeye başladı. Bir süre yol kenarında yürüyen Arzu Kılıç ve çocuklarına arkadan gelen ve onları fark etmeyen T. Uysal yönetiminde ki 10 K 5810 plakalı otomobil çarptı. Arzu Kılıç kaza yerinde oğlu Cesur ise kaldırıldığı Manyas Devlet Hastanesi`nde öldü. Ağır yaralı minik Kader ise ilk müdahalenin ardından kaldırıldığı Balıkesir Devlet Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Kazayla ilgili Manyas Cumhuriyet Savcılığı`nca soruşturma başlatılırken, sürücü T.Uuysal gözaltına alındı.”



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli