Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Anne adaylarına “Doğuma Hazırlık” kursu veriliyor

Anne adaylarına “Doğuma Hazırlık” kursu veriliyor

Karesi Belediyesi, Karesi İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte anne adayların “Doğuma Hazırlık Kursu” düzenleyecek. 3 hafta sürecek eğitimlerde anne adaylarına doğum öncesi, süreci ve eğitimi ile doğum sonu lohusalık dönemi eğitimle

Karesi Belediyesi, Karesi İlçe Sağlık Müdürlüğü ile birlikte anne adayların “Doğuma Hazırlık Kursu” düzenleyecek. 3 hafta sürecek eğitimlerde anne adaylarına doğum öncesi, süreci ve eğitimi ile doğum sonu lohusalık dönemi eğitimleri verilecek. 
Karesi Belediyesi anne adaylarına yönelik eğitimlerine bir yenisini daha ekliyor. 
2017-2022 yılları arası 11 grup halinde toplam 345 anne adayına “Doğuma Hazırlık Kursu” düzenleyen Karesi Belediyesi yeni bir eğitime daha hazırlanıyor. 30 kişilik kontenjan ile sınırlı olan eğitimler için son başvuru tarihi 20 Mayıs olarak belirlenirken, eğitimler 25 Mayıs’ta başlayacak. Eğitimlerde 3 hafta süre ile anne adaylarına doğum öncesi, süreci ve eğitimi ile doğum sonu lohusalık dönemi hakkında bilgiler verilecek. Uzmanlar Elif Erkanlı ve Güldenur Kayabaşı tarafından verilecek eğitim sonunda anne adaylarına hastane çıkışı, bebek battaniyesi ve ateş ölçer hediye edilecek. 
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı