Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Ankara Balıkesirliler Derneğinden İftar organizasyonu

Ankara Balıkesirliler Derneğinden İftar organizasyonu

Ankara´da faaliyet gösteren Balıkesirliler Derneği, düzenledikleri iftar yemeği organizasyonu ile Balıkesirlileri bir araya getirdi.

Ankara Balıkesirliler Derneği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde muhteşem buluşmaya imza atıldı.
Balıkesirliler Derneği iftar yemeğine, ayrıca Balıkesirli olan Yüksek Seçim Kurulu Başkanı Sadi Güven, CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, MHP Balıkesir Milletvekili İsmail Ok, Balıkesir sevdalısı olan Balıkesir eski Valisi Ahmet Turhan, Balıkesir Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir eski milletvekillerinden İlhan Aytekin (DYP), Ömer Lütfü Coşkun (DYP), İlyas Yılmazyıldız (DYP), Ergün Aydoğan (CHP), Recep Çetin (MHP) katılarak zenginlik kattılar.
Balıkesirliler Derneği´nin iftar yemeğine katılan tüm konuklar, bu güzelliği yaşatan Ankara Balıkesirliler Derneği Yöneticilerine teşekkür ettiler.
İftar Yemeği sonunda bir konuşma yapan Dernek Başkanı Servet Camgöz, fitre ve zekatların Balıkesirliler Derneği öğrenci Burs hesabına yatırılabileceğini belirterek, bu hayırlı çalışmanın İlahiyat Fakültesi öğretim Üyeleri Prof. Dr. Nesimi Yazıcı ve Prof. Dr. Cemal Tosun tarafından yakından takip edildiğini, onların bilgi, görüş ve onayları dahilinde Akbank Mithatpaşa Şubesi 88128 no.lu (DERNEK BURS HESABI IBAN TR67 0004 6003 5488 8000 0881 28) hesaba yatırılabileceğini açıkladı.
Bu hesapta toplanan fitre, zekat, yardım ve desteklerin, Ankara´ya üniversite öğrenimi için gelen mali durumu yetersiz Balıkesir´li öğrencilere öğrenim yılı boyunca ödendiğine kaydeden Camgöz, kısa bir süre sonra bir başka etkinlikte buluşma temennisinde bulundu.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli