Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Anıl Durak, Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Erdek Koordinatörü oldu

Anıl Durak, Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Erdek Koordinatörü oldu

CHP Genel Merkezi’nin siyasal stratejileri arasında yer alan Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri ilçemizde de oluşturuldu.

CHP’nin politikalarının vatandaşlara daha iyi anlatılması, partinin ulaşamadığı toplumsal kesimlere ulaşılması hususunda direkt olarak genel merkeze bağlı bir örgütlenme olarak kurulduğu açıklanan Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri’nin Erdek Koordinatörlüğü’ne Anıl Durak getirildi. 
Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Erdek Koordinatörlüğü’ne atanan Anıl Durak yaptığı açıklamada, son yıllarda tüm dünyada yapılan seçimlerde ‘Gönüllülük’ esasına dayalı örgütlenmelerin ne kadar önemli olduğunun görüldüğünü hatırlattı. Dün gazetemizi ziyaret ederek Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri haakkında bilgi veren Anıl Durak, amaçlarını CHP’ye ulaşmakta güçlük çektiği kesimlere ulaşıp kafalarındaki algıları kırmak ve partiye genel seçimler de oy vermelerini sağlamak olarak açıkladı. Şu an itibari ile ilçe koordinasyonunu Özgür Kalafat ile birlikte yönettiklerini söyleyen Anıl Durak, “Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olarak en kısa sürede mahalli ve mesleki koordinatörleri tespit edip saha çalışmalarını arttıracağız. Bu çalışmalarda özellikle parti örgütümüzden ve tüm masa paydaşlarından sınırsız destek alacağımıza inancımız sonsuzdur.” diye konuştu. 
Yasama, yürütme ve yargı gibi güç erklerinin tek kişiye bağlı olmasının sonuçlarının hep birlikte görüldüğüne dikkat çeken Anıl Durak, “Bu gidişata dur demek için, devletimize güvenin geri kazanımı için, emekli için, memur için, öğrenci için, esnaf için, yatırımcılar için, geleceğimiz için millet ittifakının adayının desteklenmesini düşünüyoruz, bunun için gönüllülük esaslı elimizden ne geliyorsa yapmaya çaba göstereceğiz.” dedi. 
Genel seçimlerdeki aday konusu kararının Millet İttifakı’nın tüm unsurlarının birlikte vereceğinin altını çizen Durak “Bu karar Genel Başkanımızın, Genel Merkezimizin ve Millet İttifakı’nın tüm unsurlarının vereceği bir karardır. Ancak bizler şimdiden Genel Başkanımız aday olacakmış gibi çalışmaya başlayıp seçim dönemine hazırlıklı bir şekilde girmeliyiz. Yapının ismi şu an Kılıçdaroğlu Gönüllüleri olsa da adayımızın başka bir isim olması halinde Millet İttifakı’nın göstereceği adaya desteğimiz sürecektir. Ancak bugün amacımız Genel Başkanımızın siyasal stratejisini ve politikalarını daha iyi anlatmak ve partimize yardımcı olmaktır. Bu süreci en iyi şekilde yönetecek, tek adam rejiminden demokratik parlamenter sisteme geçişi en iyi yönetecek ve toplumun her kesimini kucaklayacak en uygun isim Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun olduğunu düşünüyoruz. Hukuk’un üstün geldiği, güç erkliğinin ayrıldığı, gençlerin geleceğe umutla baktığı bir Türkiye inşa etmek için biz yola çıktık sende bize katıl.” diyerek sözlerine ekledi.     Haber Merkezi 
 



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı