Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Anaokulu´nda BENGİ esintisi

Anaokulu´nda BENGİ esintisi

Erdek Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu´nda BENGİ Projesi kapsamında düzenlenen "Mutlu Aileler Sağlıklı Nesiller" konulu aile eğitimi kursuna katılan ve başarılı olan aile bireyi kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Balıkesir Valiliği´nin başlattığı BENGİ Projesi kapsamında Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu´nda açılan "Mutlu Aileler Sağlıklı Nesiller" aile eğitimi kursuna katılan ve başarılı olan aile bireylerine sertifikaları verildi.
Erdek Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde BENGİ Projesi kapsamında açılan ve 14 hafta süren "Mutlu Aileler Sağlıklı Nesiller" isimli aile eğitimi kursuna katılan 12 aile bireyi kursiyer için dün Reşit Mazhar Ertüzün Anaokulu´nda sertifika töreni düzenlendi.

Törene Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz´de katıldı.
Camgöz, 14 hafta boyunca süren kurs hakkında Anaokulu Müdüresi Gülşah Adın Şenol ve kurs eğitmeni Emrullah Arslane´den bilgi alırken, açılan bu kursun çok faydalı olduğunu söyledi.
Camgöz ?Nasıl ki ehliyeti olmayan insan araba süremiyorsa aile kuracak bireylerimiz de bu tür kurslara katılarak sertifikalarını almalarında yarar var. Ben bu kursun diğer okullara da örnek olmasını diliyorum. Bu tür kursları tüm okullarımız açmalı." diye konuştu.
3-6 Yaş arası aileler için açılan ve haftada bir gün 3 saat olarak 14 hafta süren kursun sonunda başarılı olan kursiyerler belgelerini Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz´ün elinden alırken, törenin ardından pasta kesilerek katılımcılara ikram edildi.
Öte yandan Anaokulu Müdüresi Gülşah Adın Şenol, birçok projelerinin devam ettiği bilgisini verirken yine bu projeler kapsamın da Perşembe günü "Küçüklerimi Seviyorum, Büyüklerimi Sayıyorum" isimli projelerini hayata geçireceklerini, proje kapsamında bir sınıfta bulunan öğrencilerin anneanne ve babaannelerine kahvaltı hazırlayacaklarını bildirdi.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Anaokulu BENGİ esintisi
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli