Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Anaokulu öğrencilerinden okul öncesi eğitim şenliği

Anaokulu öğrencilerinden okul öncesi eğitim şenliği

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenlendi. Erdekte ve bağlı beldeler ile köylerde bulunan Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı oyun gösterileri izleyenlerden büyük beğeni aldı.

Erdek İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Okul Öncesi Eğitim Şenliği düzenlendi.
Erdek`te ve bağlı beldeler ile köylerde bulunan Anaokulu öğrencilerinin hazırladığı oyun gösterileri izleyenlerden büyük beğeni aldı.
Erdek Cumhuriyet Alanında gerçekleşen Okul Öncesi Eğitim Şenliğine anasınıfı öğrencilerinin velileri yoğun ilgi gösterdi.
Yetkililer, çocuk gelişiminde okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak Erdek`te eğitimin daha iyi yerlere gelmesi için eğitim camiası ile birlikte yoğun çaba harcadıklarını kaydetti.
Program minik öğrencilerin müzik şöleni, dans gösterisi ve hareketli gösterilerle devam etti. Erdek dışından çevre beldeler ve köylerimiz Anaokulu öğrencilerinin de katılım gösterdiği programda renkli görüntüler oluştu.
Yaklaşık 3 saat boyunca devam eden gösteriler izleyenlerden büyük ilgi topladı. İzleyenlerin ilgiyle izlediği gösteriler halkın beğenisini kazandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı