Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Anafarta, kalabalık cemaat eşliğinde defnedildi

Anafarta, kalabalık cemaat eşliğinde defnedildi

Geçtiğimiz gün tedavi gördüğü evinde hakkın rahmetine kavuşan, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde...

Geçtiğimiz gün tedavi gördüğü evinde hakkın rahmetine kavuşan, Erdek Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi`nde Genel Sekreteri görevinde bulunan, uzun bir dönem Erdekspor`un da yönetiminde yer alan Ali Anafarta, sevenleri arasında gözyaşları ile toprağa verildi.
Ali Anafarta`nın cenazesi evinden alınarak getirildiği Erdek Çarşı Camiinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası şehir mezarlığındaki ebedi istirahatgahına defnedildi.
Anafarta`nın cenaze töreninde, Erdekspor Yönetimi, teknik heyeti ile futbolcular, CHP`nin Erdek Belediye Başkan adayı Hüseyin Sarı, ilçemiz siyasi partilerin başkanları, meslek odalarının başkan ve yöneticileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Balıkesir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifleri Birliği Başkanı Erol Ayvaz, Gönen-Manyas-Sarıköy-Edincik-Susurluk Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatiflerinin yönetim kadroları ile personelleri ile vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false