Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

“Anadolu Ateşi” festivalde Selda Bağcan 45 yıl sonra Bandırma’ya gelecek

“Anadolu Ateşi” festivalde Selda Bağcan 45 yıl sonra Bandırma’ya gelecek

“31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali”, önemli sanatçılar, topluluklar ve konserlere ev sahipliği yapacak.

“31. Uluslararası Bandırma Kuşcenneti Kültür ve Turizm Festivali”, önemli sanatçılar, topluluklar ve konserlere ev sahipliği yapacak.
Bağcan, 45 YIL SONRA BANDIRMA’DA
Türk Halk Müziği ve Anadolu Rock tarzında seslendirdiği eserlerle dünya genelinde tanınan Selda Bağcan, festival kapsamında, 10 Haziran 2022 Cuma günü, Bandırma Cumhuriyet alanında, saat 21.30’da Bandırmalılarla konserde buluşacak.
Bağcan’ın, 1977 yılından beri Bandırma’ya gelmediği öğrenildi.
HAKAN ALTUN KAPANIŞ KONSERİNDE
Arabesk, fantezi ve Türk Sanat Müziği’nin önemli temsilcilerinden Hakan Altun, festivalin kapanış konserinde sevilen şarkılarını seslendirecek. Konser, 12 Haziran 2022 Pazar günü, Cumhuriyet alanında, saat 21.30’da başlayacak.
SİMGE SAĞIN FESTİVALDE
Türk müzik dünyasında doğu ve batının sentezini başarıyla birleştirerek şarkılarına yansıtan Simge Sağın, festival kapsamında eserlerini Bandırmalılar için seslendirecek. Sağın’ın konseri, 9 Haziran 2022 Perşembe günü, Cumhuriyet alanında, saat 21.30’da gerçekleşecek.
“ANADOLU ATEŞİ” GELİYOR
Dünyaca ünlü “Anadolu Ateşi” topluluğu da festivale renk katacak.
Anadolu’nun binlerce yıllık sevgi, kültür ve tarih mozaiğini barışla harmanlayarak batı ve doğunun tüm sentezlerini dünyaya aktaran, kaynağını Anadolu’nun mitolojik-kültürel tarihinden alan ve ülkenin her yerinden derlenen yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziği esintilerini yansıtan “Anadolu Ateşi” topluluğunun gösterisinin Bandırma’da da büyük ilgi görmesi bekleniyor.
“Anadolu Ateşi”nin gösterisi, 8 Haziran 2022 Çarşamba günü, Cumhuriyet alanında, saat 21.00’de başlayacak.
BÜLENT ALTINBAŞ(KİRPİ) KONSERİ
Türkiye’de klârnetin tarihini değiştiren sanatçı olarak tanınan Bandırmalı Bülent Altınbaş da, festival etkinlikleri kapsamında Bandırma’ya gelecek.
“Kirpi” lakabıyla tanınan, yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği konserlerle klârnetin büyülü sesini sanatseverlerle buluşturan Bülent Altınbaş’ın konseri, 8 Haziran 2022 Çarşamba günü, Cumhuriyet alanında, saat 22.30’da başlayacak.
Haber Merkezi



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı