Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Amerikan Futbol Takımı Bandırma Jest hedef büyüttü

Amerikan Futbol Takımı Bandırma Jest hedef büyüttü

Bandırma´da kurularak sahalarda mücadele veren Amerikan Futbol Takımı Bandırma Jets, oynadığı son dört maçın üçünü kazanarak 2. Ligde yoluna hız kesmeden devam ediyor.

İzmir deplasmanından da galibiyetle dönen Bandırma Jets, İzmir temsilcisi Ege Dolphins´i 0-16 yenerek başarısını perçinledi.
Kulüp Başkanı Ertan Taştan yaptığı açıklamada ?Haftada 3 gün sahada 3 gün salon antrenmanları ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kulüpleşme aşamasında ve takımın devamlılığının sağlanması konusunda çok emek verdik. Şu anda çalışmalarımızı Amerikalı antrenörler Brad Myers ve Marcus London liderliğinde gerçekleştiriyoruz. Grubumuzda 3.sırada yer alıyoruz ve hedefimiz bu yıl play-off maçlarından sonra 1.lige çıkabilmek. 15-35 yaş aralığın da 53 lisanslı sporcumuz ile geniş bir kadroya sahip olan takımımızın en büyük destekçileri arasında Bandırma Belediyesi ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi bulunuyor. Takımın oyuncu kadrosunda da yer alan Alper Makine ortaklarından Ertan Alper´in de büyük katkıları var? dedi.
Tek sıkıntılarının Bandırma´da çok fazla tanınmamak ve maçlara seyirci ilgisinin az olması olduğunu belirten Taştan ?İnsanların zihninde yaptığımız sporla ilgili çok fazla önyargı var. Bu ön yargıyı kırmak için her yaştan insanı davet ediyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip edebilirler. Hevesli olan, bu sporu tanımak veya oyuncu olmak isteyen herkese kapımız açık. Oynamak da şart değil, güzel bir arkadaşlık ortamında bir şeyler yapmak isteyen herkesi Bandırma Jets´e davet ediyoruz.? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli