Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Amaç, organizasyondan başarıyla çıkmak

Amaç, organizasyondan başarıyla çıkmak

İstanbul-Feshane'de düzenlenecek Balıkesir Tanıtım Günleri” için toplantı yapıldı.

İstanbul-Feshane’de düzenlenecek “Balıkesir Tanıtım Günleri” için toplantı yapıldı.
Balıkesir Valisi Ahmet Turhan, 10-13 Eylül 2014 tarihleri arasında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi`nde gerçekleştirilecek, “Balıkesir Tanıtım Günleri” ile ilgili basın toplantısı düzenledi.
Toplantıya tanıtım günlerinin organizasyonundan sorumlu Vali Yardımcıları Nusret Şahin, Mehmet Kamil Sağlam, Emniyet Müdürü Feridun Boz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İlhan Alan, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı, Balıkesir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Tanıtım Günleri Koordinatörü Prof. Dr. Abdullah Soykan ile basın mensupları katıldı.
Toplantıda konuşan Vali Turhan, İstanbul`da yapılacak “Balıkesir Tanıtım Günlerine” geçen yıl Ankara’da olduğu gibi bu yılda büyük önem verdiklerini söyledi.
11-13 Eylül’de gerçekleştirilecek organizasyonla gerek hemşerilerimiz gerekse İstanbullulara Balıkesir’imizin değerleri ve güzellikleri ile ulaşmayı hedeflediklerini belirten Vali Turhan, “Bu tanıtım atağında herkesten katkı bekliyoruz. Balıkesir’imizin çok önemli değerleri var, bu değerlerimizi dünya metropolü olan İstanbul’a ve Türkiye`ye duyurmak istiyoruz. Sizlerde çok iyi biliyorsunuz ki bu organizasyon sadece Valiliğimizin değil, Balıkesir’imizin organizasyonudur. Valilik, Belediye Başkanlığı, üniversite sivil toplum örgütleri, odalarımız ve en önemlisi siz değerli basın mensuplarının destekleriyle bu organizasyonu düzenliyoruz. Her kesimin üzerine düşen katkıyı sağlaması gerekir. Geçen yıl bu organizasyonu Ankara Atatürk Kültür Merkez’in de gerçekleştirdik. Bu yıl ise bu konularda daha ileri donanımlı ve profesyonel olan İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi`nde yapacağız. Herkesin elinden gelen çabayı göstereceğine canı gönülden inanıyorum." dedi.
Vali Turhan, “BALGÜÇ Vakfı, Balıkesir Belediyesi, Balıkesir Sanayi Odası, Ticaret Odası ve Ticaret Borsası`nın ortak olarak yaptığı proje ile Balıkesir tanıtım TIR’ımız hazırlandı. TIR’ımız şuan itibariyle İstanbul’da belirli meydanlarda tanıtım faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.” diye konuştu.
Balıkesir Üniversitesi öğretim görevlisi Prof. Dr. Abdullah Soykan konuşmasında fuar alanıyla ilgili şu bilgileri verdi:
“Geçen yılki tanıtım günlerine 55 firma katılmıştı. Bu yıl ise 68 firma katılacak. Bu sayı 70-75’i bulabilir. “Balıkesir Tanıtım Günleri’nin” açılışı 11 Eylül 2014 Perşembe günü saat:13.00’te gerçekleştirilecek.”



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli