Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

ALTYAPI ÇALIŞMASI SIRASINDA BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR

ALTYAPI ÇALIŞMASI SIRASINDA BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR

Ayvalık´ta yol yapım ve onarım seferberliği ile yılların eksikliğini tamamlayan Ayvalık Belediyesi, alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollarda onarım ve taş döşeme faaliyetlerini sürdürüyor.

4 yılda, kentsel sit alanı içinde 72 bin 600 metre kare granit zar taşı döşeyen Ayvalık Belediyesi, kentin tüm mahallelerindeki ihtiyaçları tamamlamak için çalışmalarına devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Su Kanalizasyon İşleri (BASKİ) sorumluluğundaki alt yapı çalışması sırasında bozulan yollar, Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından zar taşı döşeme çalışmasıyla tekrar düzenleniyor. Fen İşleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre; bu hafta müdürlüğe bağlı üç ekip, Ayvalık´ın 150 Evler Mahallesi İzzet Aygüner Caddesi, Fethiye ve Hamdibey Mahallelerinde onarım çalışması yapıyor.
Ayvalık yollarındaki sorunları çözmek amacıyla 4 yıldır ciddi adımlar attıklarını belirten Belediye Başkanı Rahmi Gençer, program dâhilinde onarım gereken tüm yollarda gerekli çalışmanın yapılacağını ifade etti. Başkan Gençer, ?İlçemizde alt yapı çalışmaları yapılan ve zarar gören güzergâhlarda gerekli onarım çalışmalarını düzenli olarak yapıyoruz. İlçemizde bozuk yol onarım ve yenileme çalışmalarımızı aralıksız sürdürmeye devam edeceğiz? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli