Bugün, 14 Mayıs 2024 Salı

Altınova´ya OSB kurulma aşamasına geldi

Altınova´ya OSB kurulma aşamasına geldi

Gıda ve Gıda İşletmelerini kapsayan ihtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için engel kalmadı.

Gıda ve Gıda İşletmelerini kapsayan ihtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için engel kalmadı.
Ayvalık-Altınova Mahallesi´nde kurulacak olan Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi için engel kalmazken, 1 ay sonra Altınova Gıda ve Gıda İhtisas İşlemeleri Organize Sanayi Bölgesi´nin resmiyet kazanacağı bildirildi.
Altınova Mahallesinde Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi kurulması için yürütülen çalışmalar kapsamında toplamda 8 bakanlık, Balıkesir Valiliği ve Halk Sağlığı Müdürlüğünden oluşan 25 kişilik yer seçim komisyonu ilçeye gelerek gerekli inceleme ve araştırmalarda bulundu.
Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, bir yıllık çalışmanın sonunda tüm engellerin aşılarak son aşamaya gelindiğini belirterek, 1 ay sonra Altınova Gıda ve Gıda İhtisas İşlemeleri Organize Sanayi Bölgesinin resmiyet kazanacağını söyledi.
Gıda ve Gıda İşlemeleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesinin Ayvalık´ta büyük bir istihdam yaratarak işsiz gençlere iş kapısı olacağını ifade eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gencer, ?Altınova´nın bereketli topraklarında yetişecek olan ürünler işlenerek il ekonomimize de büyük katkı sağlayacaktır.? dedi.
Haber Merkezi



  • Salı 16.2 ° / 3.9 ° Güneşli
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false