Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Altınova Belediyespor evine şen döndü

Altınova Belediyespor evine şen döndü

Edincikspor: 0 Altınova Bel.spor: 3

Balıkesir Süper Amatör Küme maçlarının üçüncü hafta maçları Çarşamba günü oynanan yedi maçla  tamamlandı. 
Bandırma Sanayi stadında oynayan Edincikspor-Altınova Belediyespor arasındaki maçı konuk takım Altınova net bir skorla alarak evine şen döndü 0-3. 
Baştan sona yüksek tempoda oynanan maçı Hakan Kabak, Erhan Atlaş ve Cevat Erçen hakem üçlüsü yönetti.
Maça; Edincikspor: Fatih, Tamer, Alican (Efkan), Kerimcan, Sedat, Hasan (Ercan), Uğur, Tahir, Önder, Mert ve Serhat.
Altınova Belediyespor: Semih, Gökhan, Mesut, Ali, Latif, Hüseyin (Ahmet), Ferhat, Melih, Gökan Bilir (Altan) ve Fatih on biri ile oynadılar.
Goller: Dk.37 Gökhan, Dk.52 ve 90 Altan, 
Baştan sona iyi bir mücadele içinde geçen maçı oyunda 90 dakika iyi organize olan ve hücumda da oldukça etkili olan taraf konuk takım Altınova takımı kazandı. Her ne kadar skor 0-3 gibi açık farklı olarak görünse de Edincikspor kalecisi Fatih bu gün yaptığı kurtarışlarla farkın daha da açılmasını önlediği gibi aynı zamanda da maçın en iyi oyuncuları arasında yer aldığını söyleyebiliriz.
Edincikspor`un maça defans ağırlıklı bir tertiple başladığını ve ileride sadece Uğur`u  bırakarak bir dereceye kadar sanki maçı beraberliğe bağlamış görüntüsünü verirken geride Taner ve Kerimcan ileride Uğur`un maç boyu takımda iyi işler çıkaran oyuncular olarak öne çıktılar. Oyun olarak Edincikspor topu yere indirebildiğinde etkili olabileceğini mutlaka görmesi gerekiyor. Uzun toplar atarak Uğur`un çabası ile gol çıkarmak planına baktığımızda eğer ileriyi çoğaltamazsanız bu plan size asla gol imkanı vermez gibi geliyor bana. Bu arada ikinci yarıda oyuna giren futbolcularımızdan (17) Ercan`ın da oldukça etkili olduğunu söylemek isterim
Konuk takıma gelince;  9 sırt numaralı oyuncuları Melih iyi bir forvet oyuncusu. Yıpratıcı bir görüntüsü var. Bire birlerde de tehlikeli. Gökhan Bilir ve onun yerine oyuna girip golleri atan Altan`da bu takımda parlıyor. 7 forma numaralı Ferhat`ta orta alanda iyi oynadı bu gün. Genel olarak topu iyi kullanan bir ekip Altınova. Sert oynayan bir ekip olup ligde de iyi işler yapacak bir takım görüntüsü aldık, umarım böyle olurlar. 
Haber: Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı