Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Altınoluk Belediyesporu konuk ediyoruz

Altınoluk Belediyesporu konuk ediyoruz

Balıkesir Süper Amatör liginde son dört haftaya girilirken ikinci ile arasında 9 puan fark yapan Gönen Belediyespor topladığı 54 puanla liderliğini sürdürüyor. İkinci ve üçüncü sıralarda bulunan Sındırgı ile Adaspor arasında ise bir ikincilik...

Erhan Göçmen
Balıkesir Süper Amatör liginde son dört haftaya girilirken ikinci ile arasında 9 puan fark yapan Gönen Belediyespor topladığı 54 puanla liderliğini sürdürüyor. İkinci ve üçüncü sıralarda bulunan Sındırgı ile Adaspor arasında ise bir ikincilik yarışı var. 
45 Puanlı Sındırgı Bld.spor bu hafta sonu kendi sahasında düşme hattından kurtulma savaşı veren Sakaryaspor`la oynayacak. Ancak Sakaryaspor geçtiğimiz hafta sahasında Bigadiç`e 7 gol atan bir ekibimiz. Yani can havliyle Sındırgı`da bir sürpriz yapabilir gibi geliyor bana.
Lider Gönen Bld. ise sahasında son haftalarda gücünden çok şey kaybettiğini düşündüğümüz Edremit Bld.sporu misafir edecek. Lider bu maçı alır ve turunu da atar diyorum ben. 
İkincilikte iddalı olduğunu düşündüğümüz Adaspor(45) ise çok zorlu geçeceğini bildiğimiz Susurlukspor(17) deplasmanı na gidiyor bu hafta sonu. Susurluk`ta üç puan için oynayacak ama Ada`da yarıştan kopmak istemiyor. İyi bir maç olacağı kesin ama netice ne olur tahmin etmekte zor açıkçası. 
Bu haftanın en zor maçlarından birisi ise Bandırma`da oynanacak. Bir bakıma Bandırma derbisi diyebileceğimiz Etispor (28)-Sanayispor (21) arasındaki maç gerçekten izlenmeye değer bir maç olacak. Etispor geçtiğimiz hafta Edremit`ten aldığı 3 puanla artık rahat bir çizgide bulunuyor. Sanayi ise sahasında verdiği üç puanla hala tehlikeyi yakınında hisseden bir ekibimiz. Zor bir maç olacağı kesin ama Sanayi bu maçı almak için bütün gücünü göstereceğinden ben ibrenin Sanayispor`dan yana olduğunu düşünüyorum. 
Son haftalarda başarılı bir grafik çizen Erdekspor (40) bu hafta sonu evinde Altınoluk Belediyespor`u (41) misafir edecek. Denk kuvvetlerin bir mücadelesi olacak bir maç. Erdekspor iyice oturdu artık. İyi top yapıyor ve iyi mücadele ediyor. Ama Altınolukta topladığı puanları ile iyi bir ekip olduğunu kanıtlamış durumda. Netice ne olur bilemem ama keyifli bir maç izleyeceğimiz kesin diyorum. 
Bu hafta sonu Burhaniye (27) ligden ümidini kesen Bigadiç (8) deplasmanına çıkıyor. Burhaniye Belediye için kolay bir maç diyorum. 
Bu hafta sonunun son maçı kümede kalma mücadelesi yapan Zeytinli Belediyespor (15) sahasında 27 puanlı Altınova Bld. ile oynayacak. Alınabilecek bir üç puan Zeytinli için bir can simidi mi olacak? onu maçlar oynandıktan sonra göreceğiz. Yani Zeytinli Belediyespor`un işi çok zor gibi. İyi bir hafta sonu dileğimle. 


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı