Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Altıeylül İlçesine anıt yapımı devam ediyor

Altıeylül İlçesine anıt yapımı devam ediyor

Altıeylül İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi´nde yapımı devam eden 15 Temmuz Şehitleri ve Ömer Halisdemir Anıtı´nda çalışmalar hız kesmiyor.

Altıeylül İlçesi Gazi Osman Paşa Mahallesi´nde yapımı devam eden 15 Temmuz Şehitleri ve Ömer Halisdemir Anıtı´nda çalışmalar hız kesmiyor. Altıeylül Belediyesi´nin yapımına devam ettiği 15 Temmuz Şehitleri ve Ömer Halisdemir Anıtı inşaatı durmaksızın devam ediyor.
Ekipler inşaatın çevre düzenlemesi işini sürdürürken, anıtta yer alacak 15 adet Türk bayrağı da dikildi.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu anıtın yapımına büyük önem verirken, sık sık inşaattaki çalışmaları yerinde inceliyor.
Başkan Zekai Kafaoğlu ?15 Temmuz Türkiye´nin bu zamana kadar yaşadığı olayların en menfuru ve 2. Çanakkale Destanı. 15 Temmuz´u gelecek nesillere aktarabilmemiz için akıllarda kalacak objeler yapmamız lazım. İşte bu maksatla anıtı yapıyoruz. Kahramanımız Ömer Halisdemir´in de adı bu anıtta yaşayacak. Balıkesir´den 3 demokrasi şehidimizin ve 241 demokrasi şehidimizin ismi olacak. Anıtta büyük hilal olacak ve meydanın etrafı gül bahçesine dönecek. 15 Temmuz´u ifade eden 15 Türk bayrağı şu anda anıt çevresinde dalgalanıyor? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı