Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Altıeylül Belediyesi´nden yaşlılara termal sürprizi

Altıeylül Belediyesi´nden yaşlılara termal sürprizi

Altıeylül Belediyesi, 60 yaş üzeri 4 çifti Pamukçu Sedefne Termal Otel´de misafir etti.

Altıeylül Belediyesi, 60 yaş üzeri 4 çifti Pamukçu Sedefne Termal Otel´de misafir etti.
Hayatlarında ilk kez lüks bir otele giden yaşlılar termal sularda yıkanıp, müzisyenlerle doyasıya eğlendi.
Altıeylül Belediyesi, insan odaklı projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor.
Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nun talimatı ile Balıkesir´de ihtiyaç sahibi 60 yaş üzeri 4 çift, evlerinden alınarak belediyenin işletmesinde bulunan Sedefne Termal Otel´de huzur dolu 24 saat geçirdi. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı şaşkınlıklarını gizleyemeyen yaşlılar termal banyolarda şifa ararken, sazlı sözlü şarkılarla da gönüllerince eğlendi.
Birbirlerini ilk kez gören ve tanışan 4 yaşlı çift kahvaltı salonunda günün ilk öğünü için beklerken otele gelen Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu´nu gördüklerinde büyük şaşkınlık yaşadılar.
Sabah kahvaltısında yaşlı misafirleri ile bir araya gelen Başkan Kafaoğlu, yaşlıların hayır duasını alırken güzel bir gün geçirmeleri için böyle bir projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.
Başkan Kafaoğlu ile kahvaltı yapan yaşlı çiftler daha sonra termal suların bulunduğu hamam ve banyolarda yıkandı. Stresten uzak sakin bir gün geçiren vatandaşlar öğle yemeği yedikten sonra istirahat etti. Yeşiller içinde kurulmuş olan otelin bahçesinde vakit geçiren vatandaşlar akşam yemeği sonrasında ise bir sürpriz daha yaşadı. Otel görevlilerince özel salona alınan yaşlılar ud, keman ve darbuka ile karşılandı. ´Ormancı´ şarkısı ile duygulanan yaşlı misafirler ´Karaçalı´ türküsü ile de eğlenceli vakit geçirdi. Geceyi otelde geçiren vatandaşlar ertesi gün kahvaltının ardından tekrar evlerine bırakıldı.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli